20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Clearly Multi Compact Trippel 20" vattenfilter

Tunnus:8103
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€1 219
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Clearly Multi Compact Trippel 20" vattenfilter

Multi-stegs filtrering ger bekvämt 300,000 liter rent och gott vatten. Perfekt för alla hushåll, egen brunn och kontor. - 

Tryckavlastningsventilen

- Enkelt vid filterbyten

- Finns i 1/2", 3/4" eller 1" NPT input/output

8 steg av filtrering.

 

Så här fungerar det


Första etappen, vatten rinner genom en 20 "sediment filterpatron som tar bort sediment, silt, sand och smuts. Även förlänger livslängden på filterpatronerna

I steg 2, strömmar vattnet genom filter dynor (1 mikron är lika 1/25, 000 av en tum), vilka avlägsnar suspenderade partiklar såsom slam, sediment, cystor (Giardia, Cryptosporidium), sand, rost, smuts och andra oupplöst material.

I steg 3, rinner vattnet genom granulerat aktivt kol (GAC). GAC är allmänt erkänt och används flitigt som ett effektivt absorbent för en mängd olika organiska föroreningar, såsom klor (99,9%), kemikalier kopplade till cancer (THM s, bensin) bekämpningsmedel, herbicider, insekticider, flyktiga organiska föreningar (VOC), PCB , MTBE: s och hundratals andra kemiska föroreningar som kan finnas i vattnet som skapar dålig smak och lukt. Kol är extremt poröst och tillhandahåller en stor ytarea för föroreningar att samla in. Kolfilter måste också använda sin kapacitet för att ta bort klor, vilket resulterar i en förkortad livslängd. De kan också använda ett kol som är tillverkat av annan typ, vilket är bra på att ta bort klor, men inte lika effektivt för att avlägsna kemikalier. Vi använder en mycket hög kvalitet kol gjord av kokosnötskal som är mest effektivt för att avlägsna kemikalier. Kokosskal ger en betydligt större volym av mikro-porer än någon kol, trä eller brunkol baserad kol. Som ett resultat är det mer effektivt än andra typer kol och undanröjer trihalometaner (THM s) och andra kemikalier från kommunalt tillförda vattnet. Eftersom våra Redox media tar bort klor innan det når kolet, vilket innebär att kolets kapacitet inte slösas bort på klor och är fritt att koncentrera sig mer effektivt på organiska föroreningar.

I steg 4, vatten strömmar genom jonbytarharts som minskar tungmetaller såsom bly, koppar, aluminium och vattenhårdhet.

I etapper 5 och 6, vatten strömmar genom en bädd av media gjorda av ett speciellt hög renhet legering med blandning av två olika metaller - koppar och zink (. Eagle Redox Alloy ® 6500, och Eagle Redox Alloy ® 9500) Eagle Redox Legering ® är ett stort framsteg inom vattenrening teknik som fungerar på elektro-kemiska och spontan-oxidation-reduktion (redox) principer. Klor är momentant och nästan outtömligt oxideras. Tester på Eagle Redox Alloy ® / GAC kassett har visat 99 + borttagning% klor tidigare 20,000 liter vatten. I jämförelse kol patroner i jämförbara volymer sjunker under 90 % effektivitet efter bara 4,000 liter. Järn och väte-sulfid oxideras till olösligt material och fäster vid ytan av mediet. Tungmetaller såsom bly, kvicksilver, koppar, nickel, krom, kadmium, aluminium och andra upplösta metaller avlägsnas från vattnet genom den elektrokemiska processen. De lockas till ytan av media, ungefär som en magnet. Medierna hämmar bakterietillväxt i hela enheten. I själva verket har det visat sig att bakterietillväxt reduceras upp till 90%, vilket eliminerar behovet av silver, vilket ofta används i filter av endast kol (anses vara en pesticid av EPA och som sådan måste registreras). 

I steg 7, strömmar vatten genom en annan en-mikron filtrering dyna för ytterligare minskning av oönskade partiklar. Slutresultatet är en stor reduktion eller fullständig eliminering av en stor mängd föroreningar.

I steg 8, rinner vattnet genom en 20" fast kol patron för att ta bort flyktiga organiska kolföreningar (VOC, insektsmedel, bekämpningsmedel och industriella lösningsmedel).

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Tälle tuotteelle suositellut varusteet
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen