20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Ilmainen toimitus - Nopeat toimitukset - Turvalliset ostot

     

 

Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

 

Mikä vedensuodatin sopii juuri minun tarpeisiini?

Osta suosituimmat suodattimet vattenreningsfilter » till bästa priser!»


Bra att känna till om Clearly´s filter
 

Asutko maaseudulla vai kaupungissa? Onko sinulla kunnallinen vesi vai oma kaivo? Haluatko hyvää ja turvallista vettä myös mökillä? Se, minkä Clearly vedenpuhdistimen ja vedensuodattimen valitset, riippuu paljon siitä, missä asut ja missä vedenpuhdistinta ja vedensuodatinta käytetään. Yleisesti ottaen useampi suodatinmateriaali ja suuremmat suodattimet tarjoavat aina paremman ja pidemmän kontaktiajan veden kanssa, jolloin lopputulos on parempi. Monivaiheinen suodatus tarkoittaa eri suodatusvaiheita, ja se on tehokkaampi puhdistus paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ensimmäisessä suodatusvaiheessa suodatetaan sedimentti, liete, ruoste ja muu lika pois, jotta seuraavaksi vuorossa tulevat tarkemmat suodattimet säästyvät ja toimivat pidempään.

Jos olet mietit valintaasi ja olet epävarma minkä suodattimen valitsisit, ota meihin yhteyttä!

 

 

Vain harvat ihmiset testaavat juomavetensä, mikä voi olla suuri terveysriski.

2,4 miljoonaa vakituista ja loma-asukasta saa juomavetensä omasta kaivosta. Ruotsissa noin 5 000 kaivoon tehdyn tutkimuksen mukaan vain 20 prosenttia juomavedestä oli Ruotsin elintarvikeviraston mukaan turvallista juoda ilman huomautuksia.

Valitettavasti monet ihmiset elävät siinä uskossa, että meillä Ruotsissa on hyvä juomavesi, eivätkä siksi ota tarvittavia näytteitä. Valitettavasti ihmiset tietävät liian vähän juomavedestään. 

Kaivon omistajien olisi hyvä testata veden laatu vähintään kolmen vuoden välein. Jos perheessä on pieniä lapsia kaivoveden tarkistus pitäisi tehdä joka vuosi. Oma kaivo voi olla terveysriski!

Monet ihmiset eivät vaivaudu ottamaan näytteitä ja ottavat riskin vaarallisten bakteerien, haitallisten kemikaalien ja raskasmetallien saamisesta veden joukossa. Nämä ongelmat voidaan kuitenkin ratkaista helposti vedensuodattimilla.

Clearlyllä on ainutlaatuisia, tehokkaita ja helposti koottavia vedensuodattimia kaikkiin hanoihin ja moniin erilaisiin tarpeisiin.

Katso myös koko talon vedensuodattimet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clearlyn suositukset

7- ja 8-vaiheinen suodatus
Tehokkain suodatus heille, jotka haluavat parasta. Ihanteellinen kaikkiin kotitalouksiin ja toimistoihin. Suositellaan niille, joilla on oma kaivo. Voidaan yhdistää ja korvata erikoissuodattimilla esim. korkeiden arseeni-, fluoridi-, radon-, lois-, mikrobi- ja nitraattipitoisuuksien varalta. Täältä voit valita vedenpuhdistimet, kuten Clearly hanasuodatin, joka on helppo asentaa lavuaariin tai Clearly allasuodatin, joka on helppo asentaa lavuaarikaappiin. 

Suodatuskapasiteetti: 2-3 vuotta tai 37 000 litraa, jonka jälkeen suodatinpatruunat vaihdetaan.

6-vaiheinen suodatus
Ihanteellinen kaikkiin kotitalouksiin ja toimistoihin kaupunkialueilla (kunnallinen vesi), 6-vaiheinen multi mikro-suodatinpatruuna tarjoaa erittäin tehokkaan suojan. Valitse vedenpuhdistin, kuten Clearly hanasuodatin, joka on helppo asentaa, tai Clearlyn tiskialtaan alle sijoitettava suodatin. 

Suodatuskapasiteetti: 2-3 vuotta tai 37 000 litraa, jonka jälkeen suodatinpatruuna vaihdetaan.

5-vaiheinen suodatus
Soveltuu kotitalouksiin ja toimistoihin kaupunkialueilla (kunnallinen vesi). Clearly Crane Top hanasuodattimet ovat vedenpuhdistimia, jotka on helppo asentaa suoraan hanan yläosaan ja jotka suodattavat veden nopeasti ja tehokkaasti. 

Suodatuskapasiteetti: 6-12 kuukautta tai 7 000 litraa, jonka jälkeen suodatinpatruuna vaihdetaan.

4-vaiheinen suodatus
Clearly vedensuodatinkannu mahtuu jääkaappiin ja on helppo kuljettaa. Suodatinkannut sopivat erinomaisesti asuntovaunuun, matkailuautoon ja veneeseen tai loma-asuntoon. Clearlyn travel matkasuodattimet liitetään suoraan vesihanaan ja tarjoavat sinulle turvallista vettä myös lomalla. 

Kannujen suodatuskapasiteetti: 6-12 kuukautta tai 7000 litraa, jonka jälkeen suodatinpatruuna vaihdetaan. Clearly travel -suodattimien suodatuskapasiteetti on 1-2 vuotta tai 18 000 litraa.

3-vaiheinen suodatus
Clearly-suihku- ja kylpysuodattimissa on erittäin tehokas 3-vaiheinen suodatus, joka muun muassa minimoi klooripitoisuuden ja estää sinua hengittämästä kloorikaasua ja muita kemikaaleja ja raskasmetalleja. Saat vahvemmat hiukset sekä pehmeämmän ja sileämmän ihon, joka ei kuivu. Clearlyn suihku- ja kylpyammeensuodattimet ovat erittäin tehokkaita ja helppoja asentaa. 

Suodatuskapasiteetti: 1 vuosi, jonka jälkeen suodatinpatruuna vaihdetaan.


Suodatinpatruunamme

Clearly of Swedenistä löytyy aina erityisesti vedensuodattimeesi sopiva suodatinpatruuna. Useat Clearlyn vaihtosuodattimista sopivat myös useisiin laitteisiin ja voivat täydentää vedenpuhdistustasi entisestään.


Vedenpuhdistus, askel askeleelta

Vaiheet 1 ja 2:
Vesi kulkee saostussuodattimen ja 1 mikronin suodatintyynyn läpi, joka poistaa irtonaiset hiukkaset, kuten saostumat, hiekan, ruosteen, lian ja muut liukenemattomat aineet.

Vaiheet 3 ja 4:
Vesi kulkee sen jälkeen suodatinaineen läpi, joka on valmistettu erityisestä ja puhtaasta kuparin ja sinkin metallisekoituksesta (KDF-55D ® ja KDF-85D ® ). KDF on keskeinen menestystekijä vedenpuhdistusteknologiassa, joka toimii sähkökemiallisen hapettumisen pelkistysperiaatteen (REDOX) mukaisesti. KDF/GAC-suodattimilla tehdyt testit ovat osoittaneet, että kloorinpoisto on erittäin korkea 75 000 vesilitran jälkeen verrattuna samankokoisiin hiilisuodattimiin, jotka epäonnistuvat 15 000 vesilitran jälkeen. Rauta- ja rikkivetyliuos hapettuu liukenemattomaksi aineeksi ja laskeutuu suodatinmedian pinnalle. Sähkökemiallinen prosessi poistaa liukenemattomat raskasmetallit, kuten lyijyn, elohopean, kuparin, kromin, kadmiumin, alumiinin ja muut liuenneet metallit. Raskasmetallit vetäytyvät suodatinmedian pintaan magneetin tavoin. Suodatinmateriaali estää bakteerien kasvua, ja sen on osoitettu vähentävän jopa 90 prosenttia, jolloin ei tarvita hopeaa, jota käytetään yleisesti hiilisuodattimissa (EPA (Environmental Protection Agency) pitää hopeaa torjunta-aineena, ja hopeaa vaikuttavana aineena sisältävistä tuotteista on ilmoitettava EPA:lle).

Vaihe 5:
Vesi kulkee ioninvaihtovälineen läpi, joka vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia ja alumiinia, ja vähentää veden kovuutta.

Vaihe 6:
Vesi kulkee rakeistetun aktiivihiilen (GAC) läpi. Aktiivihappoainetta käytetään laajalti, ja se on tunnustettu tehokkaaksi erilaisten epäpuhtauksien, kuten kloorin, kemikaalien, kuten bentseenin (voi aiheuttaa syöpää), torjunta-aineiden, kuten rikkakasvien torjunta-aineiden, hyönteismyrkkyjen, haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC-yhdisteet), PCB-yhdisteiden ja satojen muiden kemiallisista epäpuhtauksista, jotka voivat esiintyä vedessä ja jotka voivat aiheuttaa pahaa hajua ja makua, tehokkaaksi poistajaksi tai vähentäjäksi. Hiilisuodatinmateriaali on erittäin huokoinen, ja sillä on suuri pinta-ala kerätä epäpuhtauksia. Clearlyn suodattimissa käytetään hienojakoista kookoskuoren hiiltä, joka poistaa kemikaaleja tehokkaimmin. Tämä johtuu siitä, että kookospähkinänkuorihiilessä on huomattavasti enemmän mikrohuokosia kuin muissa hiilissä. Tämän seurauksena se poistaa muita hiiltä tehokkaammin THM-yhdisteitä (trihalometaanit) ja muita kunnallisessa vesijohtovedessä esiintyviä kemikaaleja. Koska REDOX-mediamme poistaa kloorin ennen kuin se joutuu kosketuksiin hiilen kanssa, suodatuskapasiteetti ei tuhoudu ja se voi keskittyä tehokkaammin orgaanisiin epäpuhtauksiin.

Vaihe 7:
Vesi kulkee ylimääräisen 1 mikronin suodatintyynyn läpi ei-toivottujen hiukkasten poistamiseksi. Lopputuloksena saadaan aikaan laaja-alainen epäpuhtauksien vähentäminen tai poistaminen.

Vaihe 8:
Vesi kulkee lopuksi kiinteän hiilisuodatinpatruunan läpi, joka poistaa VOC-yhdisteet, teolliset liuottimet ja torjunta-aineet. Käytämme rakeista aktiivihiilisuodatinta, joka täyttää ANSI 42 NSF-sertifioinnin vaatimukset. KDF täyttää ANSI 61/42 NSF-sertifioinnin vaatimukset. Clearlyn 2-vaiheinen 1 mikronin suodatintyyny on ISO 9001-hyväksytty.


KDF ja GAC

Clearlyn 2-vaiheiset, 4-vaiheiset, 5-vaiheiset ja 6-vaiheiset suodatinpatruunat sisältävät KDF:ää ja GAC:tä. Vesi kulkee suodatinmateriaalien KDF-55D ja KDF-85D läpi. Ne ovat suodattimia, jotka on valmistettu erityisestä kuparin ja sinkin puhtaasta metalliseoksesta. KDF on tärkeää, jotta vedenkäsittelyn tehokkuus voidaan maksimoida sähkökemiallisella hapetusperiaatteella, joka tunnetaan nimellä REDOX. KDF-55D ja KDF-85D estävät bakteerien, levien ja sienten kasvua. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus. Clearlyn vedenpuhdistimet ja vedensuodattimet suodattavat vettä myös rakeistetun aktiivihiilen, lyhyesti GAC, läpi. Clearly GAC-suodattimet täyttävät ANSI 42 NSF-sertifioinnin vaatimukset ja KDF-suodattimet ANSI 61/42 NSF-sertifioinnin vaatimukset. Clearly 2-vaiheisen 1 mikronin suodatinpadin valmistaja on ISO 9001-hyväksytty. Lue lisää siitä, mitä KDF on: 


Sertifiointi 

ANSI - NSF - ISO 9001:2 008. ANSI, American National Standards Institute.

NSF, NSF International, The Public Health and Safety Company™.

GAC rakeinen aktiivihiilisuodatin täyttää vaatimukset ANSI 42 NSF Certified. KDF täyttää ANSI 61/42 NSF Certified -vaatimukset.
2-vaiheinen 1 mikrosuodatintyyny on ISO 9001:2008 hyväksytty valmistaja suurikapasiteettisille vedensuodattimille.

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen