20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Reverse Osmosis Vesisuodatin & vedenpuhdistus | Clearly of Sweden

Maailman puhtainta vettä suoraan hanasta käänteisosmoosin avulla

Mikä on käänteisosmoosi?

Käänteisosmoosi (RO) tai "omvänd osmos" kuten sitä kutsutaan Ruotsissa, on tekninen prosessi, jossa painepumppu työntää veden molekyylejä läpi puoliläpäisevän kalvon.

Tämä kalvo on kehittynyt käänteisosmoosin vesisuodatin. Se toimii selektiivisenä esteenä, päästäen läpi vain tietyt hiukkaset. Veden puhdistuksen aikana ionit jäävät kalvon toiselle puolelle, kun taas vain veden molekyylit pääsevät kalvon läpi. Vesi deionisoidaan sen kulkiessa osmoosisuodattimen läpi.

Uusi Teknologia: Melbourne saa suuren osan juomavedestään maailman suurimmasta suolaveden desinfiointilaitoksesta.

Mitkä ovat käänteisosmoosin vedenpuhdistuksen edut?

Käänteisosmoosin vedenpuhdistuksella saat korkealaatuista puhdasta vettä suoraan hanasta. Sinun ei tarvitse huolehtia haitallisista saasteista, lääkejäämistä, torjunta-aineista, kemikaaleista tai bakteereista, jotka saastuttavat vettä.

RO-järjestelmät tarjoavat erittäin korkean tuotannon puhtaimmasta vedenlaadusta kaikissa asumisolosuhteissa, eri talojen koissa ja kulutustarpeissa.

Clearly tarjoaa RO-järjestelmiä tuotantoon, joka vaihtelee 750 litrasta jopa 75 000 litraan päivässä.

Clearly Reverse Osmosis -järjestelmät on suunniteltu luotettaviksi ja helppokäyttöisiksi. Huolellisella hoidolla vesiensuodatusjärjestelmäsi toimii täydellisesti monien vuosien ajan.

Koko talon käänteisosmoosijärjestelmä yhdessä remineralisointisuodattimen kanssa tarjoaa puhdasta, pehmeää ja pH-tasapainoista juomavettä, täydellistä ruoanlaittoon, suihkuttamiseen ja kylpemiseen. Riippumatta siitä, onko lähde oma kaivo, kunnallinen vesi vai sadevesi.

HUOM: Kaikki RO-mallit ovat tilaustuotteita eivätkä varastossa, mikä tarkoittaa pidempää toimitusaikaa kuin tavallisesti.

Tuotetaan ja räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

MAKSAA OSISSA jopa 36 kuukautta.

 
Lue lisää
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen