20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Puhdas juomavesi on hyvän terveyden perusta

Mitä vesijohtovedessäsi on?

Clearly of Sweden AB on kansainvälisten kumppanuuksien kautta vedenpuhdistuksen asiantuntija, ja se on ruotsalainen kasvuyritys. Yritys on toiminut Ruotsissa vuodesta 2004, ja se markkinoi ja jakelee korkealaatuisia vedenpuhdistusjärjestelmiä, joiden käyttöikä on erittäin pitkä.
Tehokas suodatus, ainutlaatuinen muotoilu, helppo asentaa ja käyttää
Micropad- ja monivaiheinen suodatus tarjoavat suurimman tehokkuuden ja tekevät tavallisesta hanavedestä puhdasta ja hyvää juomavettä. Kaikissa vedenkäsittelytuotteissa on vaihdettavat suodatinpatruunat.
Erittäin pitkä käyttöikä
Suodatinmedian kestävyys 12 - 36 kuukautta. Tarjoaa 50 kertaa enemmän suodatuskapasiteettia kuin muut merkit.
Huomisen teknologiaa tänään
Tulevaisuuden vedenpuhdistusteknologiallamme on yli 30 vuoden todistettu valmistus-, testaus- ja kokemustieto kansainvälisillä ja Yhdysvaltojen markkinoilla pitkäaikaisen yhdysvaltalaisen kumppanuuden ansiosta.
Säästä 99 % pullotettuun veteen verrattuna
Jopa 200 kertaa halvempaa kuin pullotettu vesi ja lisäksi ympäristöystävällistä


Puhdas vesi on tärkein elintarvikkeemme.   


Maksimaalinen vedenpuhdistus ja paras suorituskyky kaikkiin vedenpuhdistustarpeisiin

Innovatiivinen muotoilu, huippulaatuinen, helppokäyttöinen ja helppo asentaa, sopii kaikkiin hanoihin.
Parempaa vettä - kaikkialla
Jokainen juomasi vesilasi sisältää erilaisia epäpuhtauksia, kuten klooria ja muita kemikaaleja, lyijyä, kuparia, rautaa, elohopeaa, arseenia, uraania, torjunta-aineita ja lääkejäämiä, kuten masennuslääke-, ehkäisypilleri- ja antibioottilääkkeiden jäämiä. Näillä epäpuhtauksilla on kielteinen vaikutus terveyteen. Monissa kunnissa vesijohtovesi sisältää myös antibiootti-, morfiini- ja estrogeenijäämiä. Vesijohtoveden laatu vaikuttaa selvästi terveyteemme!

Itse asiassa vanhat vesijohdot, kemikaalit, raskasmetallit, torjunta-aineet, lääkejäämät, muuttuvat normit ja lisääntyvät ympäristöuhat vaikuttavat nykyään suuresti kielteisesti vesijohtoveden laatuun. Koska puhdistamot eivät nykyään pysty poistamaan kaikkia haitallisia aineita vesijohtovedestämme, on jokaisen tehtävä hankkia vedenpuhdistimia ja vedensuodattimia, jotta voidaan vähentää ja minimoida vesijohtovedessä esiintyvät terveydelle haitalliset epäpuhtaudet. 
Me Clearlylla uskomme, että puhtaampi vesi tarkoittaa terveempää elämää ja parempaa ympäristöä.


Kansainväliset kumppanuudet ja yhteistyö

Clearlylla on kumppanuuksia useiden vakiintuneiden kansainvälisten yhdysvaltalaisten yritysten kanssa, sekä kehityksen, valmistuksen ja tuotannon, testauksen että tutkimusten alalla. Kumppaniyrityksillä on yli 30 vuoden kokemus ja asiantuntemus vedenkäsittelyteknologian valmistusteollisuudesta. Suodatinmateriaalit ja tuotteet tarkastetaan, testataan ja sertifioidaan kansainvälisten ja yhdysvaltalaisten korkeiden standardien, ANSI/NSF-standardien ja ISO 9001-2008 -sertifikaatin jne. mukaisesti.
 

Parhaat ja palkitut tuotteet kansainvälitsen kumppanien kautta
Amerikkalaisten kumppanuuksien kautta suodatinmateriaalit ja -tuotteet on useaan otteeseen valittu parhaiksi tuotteiksi esimerkiksi yhdysvaltalaisissa kuluttajalehdissä, ja esimerkiksi viisivaiheinen hanasuodatin ja nelivaiheinen suodatuskannu on valittu parhaiksi tuotteiksi omissa kategorioissaan. 


Ympäristölääketieteen tutkijoiden mukaan juomaveden valvonta on liian heikkoa.

Ruotsissa ei tällä hetkellä ole lakisääteisiä vaatimuksia kunnallisessa juomavedessä olevien haitallisten ja myrkyllisten aineiden, kuten erilaisten maataloudesta ja teollisuudesta peräisin olevien kemikaalien ja torjunta-aineiden, valvomiseksi. Lääkejäämien valvomiseksi ei ole olemassa lakisääteisiä vaatimuksia, ja niiden pitoisuudet ruotsalaisessa vesijohtovedessä kasvavat tällä hetkellä jyrkästi. Ruotsissa on myös laajoja kasvavia ongelmia liian vanhojen vesijohtojen kanssa eri puolilla maata. 
2,4 miljoonaa ruotsalaista saa juomavetensä omasta kaivosta.
Vähintään kolmen vuoden välein niiden, joilla on oma kaivo, tulisi testata veden laatu, ja jos perheessä on pieniä lapsia, se tulisi tehdä joka vuosi, nämä ovat yleiset suositukset. Oma kaivo voi olla terveysriski! Monet ihmiset eivät vaivaudu ottamaan näytteitä ja ottavat riskin vaarallisten bakteerien, haitallisten kemikaalien ja raskasmetallien nauttimisesta. Nämä ongelmat voidaan kuitenkin helposti ratkaista vedensuodattimilla.
Noin 5 000 kaivoon tehdyn tutkimuksen mukaan vain 20 prosenttia kaivoista otetusta juomavedestä oli turvallista juoda Ruotsin elintarvikeviraston mukaan.
Vuonna 2007 tehdyn tutkimuksen mukaan noin 500 000 yksityisessä kaivossa on vaarallista vettä, joka on suoraan juomakelvotonta. Lisäksi monissa kaivoissa on laatuongelmia, joista yleisimpiä ovat mikrobiologinen kasvusto ja kohonneet arseeni-, uraani-, fluoridi- ja mangaanipitoisuudet.
Valitettavasti ihmiset tietävät Ruotsin elintarvikeviraston mukaan liian vähän juomavedestään. 
Monet ihmiset elävät siinä uskossa, että Ruotsissa on hyvä juomavesi, eivätkä siksi ota tarvittavia näytteitä.

 


Kuinka terveitä me todella olemme?

Emme ole koskaan ennen olleet niin terveystietoisia kuin nykyään. Emme ole koskaan harrastaneet niin paljon liikuntaa, emmekä ole koskaan lukeneet elintarvikkeiden pakkausmerkintöjä niin huolellisesti kuin tänään. Emme ole koskaan syöneet niin paljon runsaskuituista leipää tai muita täysjyväviljatuotteita. Emme ole koskaan valinneet luomutuotteita ja biodynaamisesti viljeltyjä tuotteita samassa määrin kuin nykyään. Mutta kuinka terveellistä vesijohtovettämme todella on, ja mitä todella tiedät vesijohtoveden laadusta? On outoa, että tiedämme niin paljon ruoastamme, mutta niin vähän vesijohtovedestämme, joka on tärkein elintarvikkeemme!


Jokainen ansaitsee puhdasta juomavettä - minkälaisen valinnan sinä teet?

Clearly of Swedenillä on valikoima erittäin tehokkaita, kohtuuhintaisia ja helppokäyttöisiä vedenpuhdistimia ja -suodattimia kuluttajille, jotka ovat tietoisia asiasta ja suhtautuvat terveyteensä kokonaisvaltaisesti. Varmista, että vesijohtovetesi on puhdasta ja terveellistä. Suodata vesijohtovesi! 

Vesi on terveyttä!
Think Clearly!

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen