20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Clearly UF Membrane Vattenfilterpatron

Tunnus:9056
 • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
 • Utbytbara filterpatroner
 • 10x längre livslängd än andra märken
 • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

 • Bäst i Test!
€239
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
 •   Nopea toimitus 2-6 päivää
 •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

2-7/8" x 20" Filterkapacitet: 36 månader

Clearly UF- Membrane  Vattenfilterpatron

Ultrafiltrering (UF) är en viktig rening teknik som används för framställning av högrent vatten. UF är effektiva för avlägsnande av kolloider, proteiner, bakterier, virus, protozoer parasiter och pyrogener, (t.ex. gramnegativa bakteriella endotoxiner), och andra organiska molekyler som är större än 0,2 mikron storlek och de flesta andra föroreningar vatten kända idag. Avlägsnar även pesticider och herbicider, samt hårdhet och salter i vatten.

 

Vad är Ultra filtrering?

Ultrafiltrering (UF) är en membranfiltrering process liknande omvänd osmos, med användning i hydrostatiskt tryck för att tvinga vatten genom ett semipermeabelt membran. Porstorleken på ultrafiltreringsmembranet är vanligen 103 - 106 Dalton. Ultrafiltrering (UF) är en tryckdriven barriär för att uppslammade partiklar, bakterier, virus, endotoxiner och andra patogener för att producera vatten med mycket hög renhet och låg densitet. Ultrafiltrering (UF) är en mängd av membranfiltrering, i vilken hydrostatiskt tryck tvingar en vätska mot ett semipermeabelt membran. Suspenderade fasta ämnen och lösta ämnen med hög molekylvikt kvarhålles, medan vatten och lågmolekylära lösta ämnen passera genom membranet. Ultrafiltrering skiljer sig inte i grunden från omvänd osmos, mikrofiltrering eller nanofiltrering, utom när det gäller storleken på molekylerna det behåller.
Ett membran eller, mer korrekt, ett semipermeabelt membran, är ett tunt skikt av material med förmåga att separera ämnen när en drivande kraft anbringas tvärs över membranet. Membranprocesser anses vara en gångbar teknik bara för avsaltning och används för att avlägsna bakterier och andra mikroorganismer, partikelformigt material och naturligt organiskt material, vilket kan ge färg, smak och lukt i vattnet och reagerar med desinfektionsmedel för att bilda desinfektion biprodukter (DBP). Eftersom framsteg görs i membranet vid produktion och modulen design, De främsta fördelarna med lågt tryck processer UF-membran jämfört med konventionell förtydliganden och desinficering (efter klorering) processer är:

 • Inget behov för kemikalier (koaguleringsmedel, flockar, desinfektionsmedel, pH-justering);
 • Storlek-utanförskap filtrering i motsats till media djupfiltrering;
 • God och konstant kvalitet hos de behandlade vattnet i form av partiklar och mikroorganismer borttagning;
 • Process-och anläggning kompakthet, och
 • Enkel automation.


Ultrafiltrering (UF) används för att avlägsna väsentligen alla kolloida partiklar (0,01 till 1,0 mikron) från vattnet och en del av de största upplösta föroreningar. Porstorleken i ett UF-membran är huvudsakligen ansvarigt för bestämning av typen och storleken av avlägsnade föroreningar. I allmänhet membranporerna variera i storlek från 0,005 till 0,1 mikron. UF-membran tillverkare klassificera varje UF produkt som har en specifik molekylviktsgräns (MWC), som är en ungefärlig mätning av storleken av föroreningarna avlägsnas genom en given UF-membran. Ett 100.000 MWC UF-membran innebär att när vatten innehållande en given standard förening med en molekylvikt av cirka 100.000 dalton matas till UF-enheten, kommer nästan alla av föreningen inte passera genom membranet.

Substanser med en molekylvikt av 100.000 dalton har en storlek av ca 0,05 mikron till ca 0,08 mikrometer i diameter. UF-membran används där väsentligen alla kolloida partiklar (inklusive de flesta patogena organismer) måste tas bort, men de flesta av de upplösta fasta ämnena kan passera genom membranet utan att orsaka problem nedströms eller i den färdiga vatten. UF tar bort de flesta grumlighet från vatten.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen