20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Vedensuodatin Vedenpuhdistin kylpyammeen hanasuodatin

Tunnus:1-5955
 • Markkinoiden edistynein 2-vaiheinen kylpyvedensuodatin
 • Vaihdettavat suodatinpatruunat, joiden käyttöikä on 12 kuukautta.
 • Vähentää vedessä olevia haitallisia epäpuhtauksia.
 • Torjuu ihon ja hiusten kuivumista
 • Testin paras!
€179
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
 •   Nopea toimitus 2-6 päivää
 •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

 

Kapasiteetti: 130,000 litraa (12 kuukautta, veden laadusta riippuen).

 

Suodatinmateriaali: Suodatin: Micro Multi-toiminto ja vaihdettava suodatinpatruuna

 

Mitat mm (K x Ø): 100 x 110

 

Micro Multi -suodatinpatruuna sisältyy: Kyllä

 

Poistaa/vähentää: haitallisia kemikaaleja, raskasmetalleja, kuten lyijyä, elohopeaa, kadmiumia, uraania, rautaa, sinkkiä, kuparia, kromia, mangaania, nikkeliä) ja muita vesijohtovedessä esiintyviä epäpuhtauksia, jotka voivat kuivattaa ihoa ja hiuksia. Hiekka, sedimentti, ruoste, mikromuovit, kadmium, alumiini, rikkivety, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja, kuten TTHM:iä, bentseeniä, klooria, bisfenoli A:ta, torjunta-aineita.

 

Olemme päivittäneet näiden suodattimien sisällä olevia väliaineita, ja tuote on erittäin suosittu Yhdysvalloissa. Tämä on myydyin tuotteemme.

 

Tutustu ainutlaatuisimpaan vedenpuhdistustuotteeseemme, jolla on suuret puhdistusominaisuudet ja joka on täysin ainutlaatuinen markkinoilla.

 

Tietoja

 

Clearly Water Purificationin vedensuodattimen puhdistin kylpyamme- ja suihkuhanoille

 

Luonnollinen terveys ja kauneus alkavat jo suihkussa ja kylpyammeessa.

 

Clearlyn vedensuodatin ja vedenpuhdistin kylpyammeen hanoille ovat markkinoiden edistyksellisimpiä ja tehokkaimpia kylpyveden suodattimia. Suodatus ja puhdistus tapahtuvat kahdessa vaiheessa, joissa vesi kulkee ERA-6500- ja ERA-9500-kerrosten läpi ja sen jälkeen rakeistetun aktiivihiilen läpi. Tämä suodatusprosessi vähentää monia vesijohtovedessä olevia haitallisia lisäaineita ja epäpuhtauksia, jotka voivat osaltaan kuivattaa hiuksia ja ihoa.

 

Testin paras vedensuodatin!

 

Premiumvesisuodatin kestää huomattavasti kauemmin kuin muut vedenpuhdistimet.

 

Pese pienet lapset aina suodatetussa puhtaassa vedessä, sillä heillä on erityisen herkkä iho. Clearlyn edistykselliset kylpyammeen vedensuodattimet ja -puhdistimet ovat erittäin tehokkaita ja helppoja asentaa.

 

Clearlyn kylpyammeen vedensuodatin on tehokas vedenpuhdistin, joka vähentää klooria ja antaa sinulle luonnollisesti kauniimmat, pehmeämmät ja raikkaammat hiukset sekä sileämmän ja pehmeämmän ihon. Koe ero suihkussa ja kylvyssä suodatetussa, puhtaassa ja pehmeässä vedessä! Clearlyn kylpyammeen vedensuodatin antaa luonnollisesti kauniimmat, pehmeämmät ja raikkaammat hiukset ja ihon!

 

 • Clearlyn vedenpuhdistin vähentää klooria, kloramiinia, VOC-yhdisteitä, THM-yhdisteitä, torjunta-aineita, rikkiä ja rikkivetyä ("mädän kananmunan" haju), rautaoksidia ("ruosteinen vesi"), likaa, sakkaa ja muita hajuja. Se on myös pH-tasapainotettu.

   

 • Vähentää tehokkaasti raskasmetalleja, kuten rautaa, lyijyä, elohopeaa, kuparia, nikkeliä, kromia, kadmiumia ja alumiinia.

   

 • Helppo ripustaa kylpyammeen hanaan.

   

 • Halkaisija: 110 mm.

   

 • Vaihdettava suodatinpatruuna.

   

 • 12 kuukauden vedenpuhdistuskapasiteetti tai 130 000 litraa.

   

Näin pääset otat Clearlyn kylpyammeen vedensuodattimen käyttöön helposti!

 

Asennusohjeet

 

 • Poista muovikalvo.

   

 • Halkaise kylpyammeen hanasuodatin kahteen osaan ruuvaamalla se irti keskeltä.

   

 • Poista valkoinen ripustin ja irrota muovikalvo suodattimesta.

   

 • Paina ripustin varovasti kahden vastakkaisen reiän läpi.

   

 • Aseta suodatin alaosaan ja ruuvaa kylpyammeen hanan suodatin takaisin yhteen.

   

 • Ripusta kylpyammeen hanasuodatin kylpyammeen hanan ympärille.

   

 • Anna kuuman veden juosta suodattimen läpi noin 5 minuutin ajan.

   

" Käyttöohje (PDF) " 

 

 

Hyvä tietää Clearlyn vedensuodattimista ja vedenpuhdistimista!

 

Suodatus tapahtuu johtamalla vesi monivaiheisesti ERA-6500- ja ERA-9500-suodattimien läpi, minkä jälkeen vesi johdetaan rakeisen aktiivihiilen läpi. Vähentää tehokkaasti: kloorituotteita, VOC-yhdisteitä, THM-yhdisteitä, torjunta-aineita, raskasmetalleja, vesiliukoista rikkiä, rautaoksideja (ruostetta), pahoja hajuja ja on pH-tasapainoinen. Helppo kiinnittää kaikkiin kylpyammeen hanoihin. Suodatinkapasiteetti 130 000 litraa tai 12-18 kuukautta.

 

Kaksinkertainen altistuminen kloorille

 

Suodattamaton suihku- ja kylpyvesi altistaa kloorille kahdesti, sekä höyryn hengittämisen että ihon imeytymisen kautta. Altistuminen vedessä oleville kemikaaleille voi olla jopa 100 kertaa voimakkaampaa kuumassa suihkussa kuin lasillisesta vettä. Koska vesijohtovesi sisältää yleensä klooria, hengität kloorikaasua joka kerta suihkussa. Jos käyt suihkussa kymmenen minuuttia joka päivä vuoden ajan, se vastaa lämpimän kloorikaasun hengittämistä yhteensä kahden ja puolen päivän ajan, mikä on pakottava syy hankkia suihkusuodatin.

 

Suihku klooratussa vedessä voi olla yksi päivän suurimmista terveysriskeistä! Lyhyellä aikavälillä kloorattu vesi voi ärsyttää silmiä, poskionteloita, kurkkua, ihoa ja keuhkoja, kuivattaa hiuksia ja päänahkaa sekä heikentää immuunijärjestelmää. Pitkällä aikavälillä riskeihin kuuluvat merkittävästi lisääntynyt vapaiden radikaalien tuotanto (joka nopeuttaa ikääntymisprosessia), lisääntynyt geneettisten mutaatioiden riski ja heikentynyt kyky aineenvaihduntaan kolesterolin ja ateroskleroosin suhteen.

 

Clearlyn 3-vaiheinen suihkusuodatin tai kylpyammeen suodatin ja vedenpuhdistin vähentävät klooria ja antavat sinulle terveemmät hiukset ja sileämmän ihon, joka ei kuivu.

 

Tutustu siihen, mitä suodatettu vesi voi tehdä sinun ja perheesi terveydelle.

 

Vesi suodatetaan useiden ERA-6500- ja ERA-9500-vaiheiden ja sen jälkeen rakeistetun aktiivihiilen läpi. Clearlyn GAC-suodatin täyttää ANSI 42 NSF-sertifioinnin vaatimukset ja täyttää ANSI 61/42 NSF-sertifioinnin vaatimukset. Clearlyn kaksivaiheisen 1 mikronin suodatintyynyn valmistaa ISO 9001 -hyväksytty valmistaja.

 

1. Franzon ja Dahlberg. The Canary Birds Speak Up - your health, our environment, and a bright future., 2005 ISBN 91-631-7909-1.

 

Kylpyammesuodatin

 

Suodata kylpyvesi innovatiivisilla kylpyammeen suodattimilla. Suojaa perheesi terveyttä ja salli ihosi tuntua pehmeämmältä, sileämmältä ja säteilevämmältä. Suodattamaton vesijohtovesi voi sisältää monia haitallisia ja ihoa vahingoittavia epäpuhtauksia, kuten klooria, elohopeaa, torjunta-aineita, bakteereja, seleeniä, rikkiä ja paljon muuta. Tällaiset epäpuhtaudet voivat olla vaarallisia terveydellesi, ja ne voivat jättää ihon ja hiukset kuiviksi ja karheiksi.

Markkinoiden edistyneimmän suodatusprosessin ja helposti asennettavan suunnittelumme ansiosta voit nopeasti ja helposti parantaa vetesi laatua ja turvallisuutta edulliseen hintaan.

Se poistaa klooria, kloramiineja, VOC-yhdisteitä, THM-yhdisteitä, torjunta-aineita, rikkiä, raskasmetalleja, rikkivetyä ("mädän kananmunan" haju), rautaoksideja ("ruosteinen vesi"), likaa, sedimenttiä ja muita hajuja samalla kun se tasapainottaa ja poistaa klooria pH:sta! Se toimii suodattamalla vettä ERA® 6500- ja ERA® 9500-mediamme vaiheiden läpi. Jos haluat lisätietoja GAC:n toiminnasta, klikkaa tästä. Jos haluat lisätietoja ERA®:n hapetus-/pelkistysprosessista, klikkaa tästä. Tulos? Terveellisin ja virkistävin kylpykokemus sekä sileämpi, pehmeämpi ja vähemmän kuiva iho ja hiukset. Kylpyamme ja suihkutila ovat myös puhtaampia! Ainutlaatuinen kokoontaitettava suodattimen muotoilu mahdollistaa merkittävän määrän suodatusainetta, mikä mahdollistaa suuremman kontaktiajan veden kanssa. Enemmän kontaktiaikaa tarkoittaa parempaa suodatusta.

 

Suodatin takaa 1 vuoden suodatuksen.

 

HUOMAUTUS: Veden kovuus vaikuttaa kylpyammeen pallosuodattimen suorituskykyyn. Kova vesi voi vahingoittaa kylpyammeen pallosuodattimen kromipinnoitetta. Jos vetesi on kovaa, suosittelemme pyyhkimään kylpypallon pois jokaisen käyttökerran jälkeen tai ostamaan valkoisen kylpypallon, joka kestää vettäsi. Jos olet epävarma vesiesi kunnosta, ota yhteyttä tuoteasiantuntijaan vesitestin suorittamiseksi.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen