20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Vedenpuhdistin Clearly Käänteisosmoosi 16 Vaiheen Vedenpuhdistus 3000 MP Vedenpuhdistin Clearly Käänteisosmoosi 16 Vaiheen Vedenpuhdistus 3000 MP

Vedenpuhdistin Clearly Käänteisosmoosi 16 Vaiheen Vedenpuhdistus 3000 MP

Tunnus:9115
  • Käänteisosmoosi, maailman paras vedenpuhdistusteknologia
  • Maailman puhtainta vettä
  • Luja rakenne, luotettava ja helppokäyttöinen.
  • Toimii täydellisesti monia vuosia
  • Sijoitus allaskaapin alle
€1 729
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Specifikationer

Kapasiteetti: 180 litraa päivässä

Suodatinmedia: UV-veden sterilointi, 16 suodatusvaihetta kalvolla ja painepumpulla

Mitat: (L x K x S): 40 cm, 50 cm, 20 cm

Säiliö: (K x S): 38 cm, 28 cm

Sopii kaikkiin tiskialtaisiin: Kyllä

Suodatettu / suodattamaton toiminto: Erikoishana sisältyy

Helppo asentaa: Kyllä tai putkimies tarvitaan

Tiedot

Vedenpuhdistus tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään ylläpitämään hyvää terveyttä sinulle ja perheellesi vähentämällä haitallisten epäpuhtauksien määrää ruotsalaisessa vesijohtovedessä.

Paras testissä!

Vedenpuhdistin Vedenfilter Clearly Compact 3000 MP Vedenpuhdistus Käänteisosmoosi Ultrasuodatus painepumpulla

Vedenpuhdistin Vedenfilter Käänteisosmoosi Compact 3000 MP Vedenpuhdistus Painepumpulla, 16 vedenpuhdistusvaihetta

Clearly Compact 3000 MP Käänteisosmoosi Ultrasuodatus painepumpulla vaihtoehtoisesti 180 litraa päivässä Mitat: 16" L x 8" W x 24" H + 4" kasetin vaihtoon, Raakavesisäiliö 12 litraa 15" K x 11" S

Asennusepävarmuuden sattuessa asennus tulee tehdä ammattilaisen toimesta. Ota siis yhteyttä putkimieheen, jolla on kokemusta käänteisosmoosilaitteista. Neuvottele myös vakuutusyhtiösi kanssa heidän asennussäännöistään tämän tyyppisissä laitteissa.

HUOM! Tilaustuote eikä tavallinen varastotuote.

Clearly Vedenpuhdistin Compact 3000MP Käänteisosmoosi Ultra Vedenpuhdistus painepumpulla

vaihtoehdot 175 -375 litraa päivässä

Seuraavat vedenpuhdistuskasetit sisältyvät 3000 M ja 3000 MP malleihin: Tuotenro 6610 Clearly Plus Monivaiheinen vedenpuhdistuskasetti, Tuotenro 6620 Clearly 5-Mikroni Hiililohko vedenpuhdistuskasetti, Tuotenro 9040 Clearly Käänteisosmoosi Multi 6-Vaiheinen vedenpuhdistuskasetti, Tuotenro 9055 Clearly UF Membran vedenpuhdistuskasetti, Tuotenro 9041, Clearly Käänteisosmoosi 180 LPD Membran vedenpuhdistuskasetti

Näin se toimii

Vesi kulkee 16 puhdistusvaiheen läpi:

Vaihe 1, vesi kulkee 5 mikronin kiinteän vedenpuhdistimen ja hiilipatruunan läpi poistaen haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), torjunta-aineet, tuholaismyrkyt ja teolliset liuottimet sekä yli 5 mikrometrin partikkelit, mukaan lukien sedimentti, savi, hiekka ja lika. Se auttaa myös pidentämään järjestelmän käyttöikää.

Vaihe 2, vesi kulkee 0,2 mikronin ultrafiltraation (UF) kalvon läpi. Ultrafiltraatio (UF) on tärkeä puhdistustekniikka korkealaatuisen veden tuottamiseksi. UF on tehokas kolloidien, proteiinien, bakteerien, virusten, loisprotozooiden ja pyrogeenien (esim. gram-negatiiviset bakteeriendotoksiinit), muiden orgaanisten molekyylien, jotka ovat suurempia kuin 0,2 mikronia, ja useimpien muiden vedessä olevien epäpuhtauksien poistamiseksi.

Vaihe 3, vesi kulkee 1 mikronin suodatintyynyn läpi, joka poistaa suspendoituneet partikkelit, kuten saven, sedimentin, kystat (Giardia, Cryptosporidium), hiekan, ruosteen, lian ja muut liukenemattomat aineet.

Vaihe 4, vesi kulkee granuloitun läpivientiasteen aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on laajalti tunnustettu ja yleisesti käytetty tehokkaana adsorbenttina monenlaisille orgaanisille epäpuhtauksille, kuten kloorille (99,9%), syöpää aiheuttaville kemikaaleille (THM-luvut, bentseni) torjunta-aineille, herbisideille, insektisideille, haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC), PCB:lle, MTBE:lle ja sadoille muille kemiallisille epäpuhtauksille, jotka voivat esiintyä vedessä sekä huonolle maulle ja hajulle.

Vaihe 5, vesi virtaa ioninvaihtimen läpi, mikä vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.

Vaihe 6 ja 7, vesi virtaa kahden redox (hapetus/pelkistysprosessi) median sängyn läpi, jotka on valmistettu erityisen puhtaasta ja seosmetallien seoksesta - kuparista ja sinkistä. Ne edustavat uutta ja ainutlaatuista vedenkäsittelymediaa, joka luonnollisen elektrokemiallisen hapetus/pelkistysprosessin ja adsorption avulla vähentää ja poistaa monia ei-toivottuja epäpuhtauksia vedestä. Tämä on merkittävä edistysaskel vedenpuhdistusteknologiassa, joka toimii elektrokemiallisen prosessin, niin kutsutun spontaani-hapetus-pelkistys - (Eagle Redox Alloy ®) periaatteiden mukaisesti. Kloori hapetetaan välittömästi. Rauta ja vety-sulfidi hapetetaan liukenemattomaksi materiaaliksi ja kiinnittyvät suodatinmedian pintaan. Raskasmetalleja, kuten lyijyä, elohopeaa, kuparia, nikkeliä, kromia, kadmiumia, alumiinia ja muita liuenneita metalleja poistetaan vedestä luonnollisen elektrokemiallisen prosessin kautta. Ne houkutellaan median pinnalle, samanlaisesti kuin magneetti. Prosessi estää bakteerikasvun koko yksikössä.

Vaihe 8, vesi kulkee toisen yhden mikronin suodatintyynyn läpi lisäepäpuhtauksien vähentämiseksi. Lopputulos on suuri määrä epäpuhtauksien poistoa.

Vaihe 9, vesi kulkee kalvon läpi, joka poistaa ja suodattaa partikkeleita niin pieniä kuin 1/10 000 mikronia, kuten useimmat epäorgaaniset kemikaalit (esimerkiksi suolat, metallit, mineraalit) useimmat mikro-organismit, mukaan lukien Cryptosporidium ja Giardia, ja useimmat epäorgaaniset epäpuhtaudet.

Vaihe 10 ja 15, vesi jatkaa kulkuaan uuden yhden mikronin suodatintyynyn läpi (1 mikroni vastaa 1/25,000 tuumaa), joka poistaa suspendoituneet partikkelit, kuten saven, sedimentin, kystat (Giardia, Cryptosporidium), hiekan, ruosteen, lian ja muut liukenemattomat epäpuhtaudet.

Vaihe 11 ja 12, vesi virtaa toisen suodatinmedian sängyn läpi, joka on valmistettu erityisen puhtaasta metalliseoksesta, sekoitus kahdesta eri metallista - kuparista ja sinkistä. Tämä on merkittävä edistysaskel vedenpuhdistusteknologiassa ja toimii elektrokemiallisen ja spontaanin hapetus-pelkistys (Eagle Redox Alloy ®) periaatteiden mukaisesti. Kloori hapetetaan välittömästi.

Vaihe 13, vesi virtaa toisen ioninvaihtomassan läpi, mikä vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia ja alumiinia, sekä veden kovuutta.

Vaihe 14, vesi kulkee granuloitun aktiivihiilen (GAC) läpi.

Vaihe 16, vesi kulkee ultraviolettiveden sterilointijärjestelmän läpi, joka on valmistettu aksiaalisen virtauksen reaktorista 304 ruostumattomasta teräksestä. Kovat lasiset Germicida-lamput tarjoavat taloudellisen tavan käsitellä vettä, joka vaatii 99,99 %:n vähennyksen bakteereista ja viruksista sekä protozoeista. Tämä prosessi tapahtuu ilman haitallisten kemikaalien lisäämistä juomaveteen, mikä on ekologisin tapa käsitellä vettä.

Käänteisosmoosi vedenpuhdistusjärjestelmä toimitetaan täydellä asennussarjalla, joka sisältää

1 kpl eurooppalaista lyijytöntä pitkää suunniteltua vesihanaa, 4 litran ruostumattomasta teräksestä valmistettua paineistettua säilytystankkia sisäseinämällä, joka on valmistettu polypropeenista ja jossa on 12 litran kapasiteetti. Lisäksi pakettiin kuuluvat värikoodatut letkut, suodatinkasetit, ultrafiltraatiokalvot, RO-kalvot, avaimet ja asennustarvikkeet. Huomioi, että valinnaisia erikoissuodatinkasetteja on saatavilla lisävarusteina, kuten fluoriidi, nitraatit, arseeni ja muut.

Ultra-suodatus – mikä se on?

Ultra-suodatus (UF) on kalvosuodatusprosessi, joka on samankaltainen kuin käänteisosmoosi, käyttäen hydrostaattista painetta pakottaakseen veden läpi puoliläpäisevän kalvon. Ultra-suodatuskalvon huokoskoko on tyypillisesti 103 - 106 Daltonia. Ultra-suodatus (UF) on paineella ohjattu este, joka tuottaa erittäin puhdasta vettä ja alhaista tiheyttä. Ultra-suodatus (UF) on eräänlainen kalvosuodatus, jossa hydrostaattinen paine pakottaa nesteen semipermeaabelin kalvon läpi. Suspensiossa olevat kiinteät aineet ja suurimolekyyliset liuenneet aineet pidätetään, kun taas vesi ja pienimolekyyliset liuenneet aineet kulkevat kalvon läpi.

 

 

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen