20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Alkaliserar Vatten

Alkalisoiva Micro Multi hanasuodatin

Tunnus:4988
  • Ainutlaatuisen tehokas Micro Multi 7-vaiheinen vedenpuhdistus
  • Tehokkaasti alkalisoiva ja puhdistava
  • Vaihdettavat suodatinpatruunat
  • 10x pidempi käyttöikä kuin muilla merkeillä
  • Poistaa haitalliset epäpuhtaudet vedestä
€439
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 37 000 litraa (24-36 kuukautta riippuen veden laadusta)

Mukana suodatinkasetti: Kyllä

Suodatusmateriaali: Alkalisoiva Mikro Moni 7-vaiheinen hanasuodatin vaihdettavalla suodatinkasetilla asennus työtason alle

Mitat mm (K x Ø): 370 x 150

Sopii kaikkiin hanoihin: Kyllä

Eristetty hana sisältyy: Kyllä

Helppo asentaa: Kyllä

Lisää alkaliniteettiä ja hapetusastetta: Kyllä

Poistaa/vähentää: hiekkaa, liejua, ruostetta, rautaa, lyijyä, mikromuoveja, elohopeaa, kuparia, nikkeliä, kromia, arseenia, kadmiumia, alumiinia, vetydisulfideja, kystia (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja, kuten TTHM:ää, bentseeniä, klooria, bisfenoli A:ta, torjunta-aineita, lääkejäämiä ja muita kemiallisia saasteita, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun ja maun.

Lisäksi vesi kulkee ionisoivan median läpi, joka sisältää magnesiumia ja kalsiumia hapetuksen lisäämiseksi ja pH-tasapainon säätämiseksi (lisää alkaliniteettiä ja hapetusta).

"Kemikaalit eivät ole näkyviä eivätkä tunnettavissa."

Tietoa

Suodatettu vesi parantaa teen ja kahvin makua. Olitpa kahvin ystävä tai teen ystävä, huomaat merkittävän parannuksen kuumien juomiesi maussa.

Tällä suodattimella saavutat helposti tehokkaan vedenpuhdistuksen.

Vaihdettava Mikro Moni 7-vaiheinen vesisuodatin on pitkäikäinen, tarjoten kustannustehokkuutta (8 senttiä per litra) ja pitkän käyttöiän (37 000 litraa, noin 24-36 kuukautta).

Paras testissä! Clearlyn vedenpuhdistusjärjestelmä vähentää yli kaksi kertaa enemmän epäpuhtauksia ja sillä on merkittävästi suurempi kapasiteetti kuin muilla merkeillä.

Alkalisoiva Micro Multi 7-vaiheinen hanasuodatin - Asennus työtason alle​

Alkaliini Multi Mikro 7-vaiheinen Vesisuodatin, Vedenpuhdistin alakaappiin on vaihdettavalla vesisuodatinkasetilla ja lisää tehokkaasti alkaliniteettiä ja hapetusta/kapasiteettia vedessä, tarjoten erittäin tehokkaan vedenpuhdistuksen. Siinä on edistynyt "Smart Water Purification Technology" ja se poistaa tai vähentää satoja saasteita.

Nautit puhtaammasta, terveellisemmästä ja paremman makuista vettä suoraan hanastasi.

Premium-vesisuodattimet kestävät jopa 50 kertaa kauemmin (37 000 litraa) kuin muut vedenpuhdistimet ja suodattimet.

Alkalisoiva Micro Multi 7-vaiheinen hanasuodatin - Asennus työtason alle on suunniteltu asennettavaksi keittiökaappiin ja se liitetään suoraan kylmävesijohtoon. Mukana tulee erillinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu hana ja se tarjoaa jatkuvasti puhdasta ja maistuvaa vettä.

Clearlyn vedenpuhdistimet ja suodattimet suojaavat sinua ja perhettäsi monilta kemikaaleilta ja epäpuhtauksilta, joita löytyy Ruotsin vesijohtovedestä ja jotka voivat olla haitallisia terveydellesi.​

Alkaliini Multi Mikro 7-vaiheinen alakaappi vesisuodatin poistaa tehokkaasti monia saasteita, kuten hiekkaa, savea, ruostetta, likaa, sedimenttiä, kystia (Giardia, Cryptosporidium). Se on asennettu keittiön altaan alle ja tarjoaa puhdasta ja suodatettua vettä. Mitat: Syvyys 16 cm, Leveys 15 cm, Korkeus 37 cm Premium-vesisuodattimet tarjoavat 50 kertaa suuremman vedenpuhdistuskapasiteetin kuin muut vedenpuhdistimet. Estää bakteerien, levien, sienten ja muiden mikro-organismien kasvun. Vedenpuhdistuskapasiteetti: noin 2-3 litraa minuutissa, 37 000 litraa tai 2-3 vuotta. Vaihdettava vesisuodatinkasetti. Puhdasta ja herkullista vettä vain 8 senttiä per litra. Täydellinen ratkaisu kaikkiin kotitalouksiin, yksityiskaivoihin ja toimistoihin. Uniikki muotoilu optimoi vedenpuhdistustehokkuuden. Tarjoaa parhaan maun ja puhtauden hyödyntämällä uusinta vedenpuhdistusteknologiaa, mukaan lukien monimikrosuodattimet, monivaiheinen toiminto, alkalointi, aktiivihiili, KDF ja REDOX. Asennustarvikkeet ja vesisuodatinkasetti sisältyvät (7-vaiheinen alkalisoiva monimikro vesisuodatinkasetti). BPA-vapaa.

Miten vedenpuhdistus toimii 7 vaiheessa ja viimeisimmät edistykset vedenpuhdistusteknologiassa.

Vaihe 1: Vesi kulkee yhden mikronin suodatinpatjan läpi, joka poistaa roikkuvia partikkeleita, kuten savea, sedimenttiä, kystia (Giardia, Cryptosporidium), hiekkaa, ruostetta, likaa ja muita liukenemattomia aineita.

Vaihe 2: Vesi virtaa rakeistetun aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on laajalti tunnustettu ja säännöllisesti käytetty tehokas adsorbentti monien orgaanisten saasteiden, torjunta-aineiden, lääkejäämien ja muiden kemiallisten saasteiden poistamiseen, jotka voivat esiintyä vedessä ja aiheuttaa pahan maun ja hajun.

Vaihe 3: Vesi kulkee ioninvaihtohartsin läpi, joka vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.

Vaihe 4 & 5: Vesi virtaa erityisestä korkeapuhtaisesta metalliseoksesta muodostetun median läpi, joka koostuu kahdesta eri metallista - kuparista ja sinkistä (Eagle Redox Alloy® 6500 ja Eagle Redox Alloy® 9500). Kloori ja klooriamiinit oksidoituvat välittömästi.

Vaihe 6: Vesi kulkee ionisoivan median läpi, joka sisältää magnesiumia ja kalsiumia hapetuksen lisäämiseksi ja pH-tason nostamiseksi (lisää alkaliniteettiä ja hapetusta).

Vaihe 7: Vesi kulkee lisäyksikön mikronin suodatinpatjan läpi vähentäen edelleen ei-toivottuja partikkeleita. Lopputuloksena on merkittävä vähennys tai täydellinen eri saasteiden poistaminen vedestä.

Alkaliini 7-vaiheinen Clearly Multi Mikro Alakaappi Vedenpuhdistin on erittäin luotettava vedenpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu kestämään monta vuotta.

 

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen