20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Vedensuodatin Micro Multi 6-vaiheinen hanasuodatin tiskipöydälle Vedensuodatin Micro Multi 6-vaiheinen hanasuodatin tiskipöydälle Vedensuodatin Micro Multi 6-vaiheinen hanasuodatin tiskipöydälle Vedensuodatin Micro Multi 6-vaiheinen hanasuodatin tiskipöydälle

Vedensuodatin Micro Multi 6 vaiheinen hanasuodatin tiskipöydälle

Tunnus:1-7510

 

 • Uniikki ja tehokas Micro Multi 6-vaiheinen vedenpuhdistus
 • Vaihdettavat suodatinkasetit
 • 10 kertaa pidempi käyttöikä kuin muilla merkeillä
 • Poistaa haitalliset epäpuhtaudet vedestä
 • Testivoittaja!
€349
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
 •   Nopea toimitus 2-6 päivää
 •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 37000 litraa (24 - 36 kuukautta riippuen veden laadusta)

Suodatinpatruuna sisältyy: Kyllä

Suodatinmedia: Micro Multi 6-vaiheinen vaihdettavalla suodatinpatruunalla

Mitat mm (K x Ø x P): 330 x 110 x 130

Sopii kaikkiin hanoihin: Kyllä

Helppo asentaa: Kyllä

Suodatettu / suodattamaton toiminto: Kyllä

Materiaali: Ruostumaton teräs

Poistaa / vähentää: PFAS, kalkki, hiekka, muta, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arsenikki, kadmium, alumiini, vetydisulfidit, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja kuten TTHM:t, bentseeni, kloori, bisfenoli A, torjunta-aineet, lääkejäämät ja muut kemialliset epäpuhtaudet, jotka voivat aiheuttaa huonoa hajua ja makua.

"Kemikaalit eivät näy eivätkä tunnu"

Tietoa

Suodatettu vesi korostaa teen ja kahvin makua. Jos olet kahvin tai teen ystävä, huomaat lämpimien juomiesi maistuvan huomattavasti paremmilta.

Tämän suodattimen avulla saat helposti tehokkaan vedenpuhdistuksen, kun suodatin asennetaan suoraan vesihanaan.

Vaihdettava Micro Multi 6-vaiheinen veden suodatin pitkällä käyttöiällä tarjoaa alhaiset kustannukset (8 senttiä litraa kohti) ja erittäin pitkän käyttöiän (37000 litraa, noin 24 - 36 kuukautta). Voit helposti valita suodatetun tai suodattamattoman veden vipukytkimellä.

Vaihda helposti suodattamattomasta vedestä suodatettuun veteen.

Testivoittaja!

Clearlyn vedenpuhdistus vähentää yli kaksinkertaisesti muita epäpuhtauksia ja sillä on huomattavasti suurempi kapasiteetti kuin muilla brändeillä.

Jos et suodata vettäsi - silloin sinä itse olet suodatin!

Vedenpuhdistaja, veden suodatin Multimicro 6 vaiheinen Clearly hana suodatin on ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin, jossa on vaihdettava veden suodatinpatruuna ja se tarjoaa erittäin tehokkaan vedenpuhdistuksen ja poistaa satoja epäpuhtauksia.

Sijoitetaan tiskipöydälle ja kytketään helposti suoraan hanan päälle.

Premium vedensuodatin kestää jopa 50 kertaa pidempään (37000 litraa) kuin muut vedensuodattimet tai -puhdistajat

Vedensuodatin Multimicro 6 vaiheinen Clearly on markkinoiden johtava 6-vaiheinen vedensuodatin ja se sopii kaikkiin hanoihin. Siinä on valitsin suodatetulle tai suodattamattomalle vedelle. Saat puhtaampaa, terveellisempää ja parempaa vettä suoraan hanastasi. Vedensuodatin Multimicro 6 vaiheinen Clearly poistaa tehokkaasti satoja epäpuhtauksia vedestäsi.

Vedensuodatin Multimicro on  ruostumattomasta teräksestä valmistettu tehokas vedenpuhdistaja, joka poistaa monia epäpuhtauksia kuten esimerkiksi hiekkaa, mutaa, ruostetta, likaa, sedimenttejä, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Se vähentää muun muassa rautaa, lyijyä, elohopeaa, kuparia, nikkeliä, kromia, arsenikkia, kadmiumia, alumiinia ja kovaa vettä, kemikaaleja (THM:t, bentseeni), klooria, bisfenolia, torjunta-aineita, lääkejäämiä ja muita kemiallisia epäpuhtauksia, jotka voivat olla vedessä ja aiheuttaa huonoa makua ja hajua. Sillä on 50 kertaa suurempi vedenpuhdistuskapasiteetti kuin muilla vedenpuhdistajilla! Se estää bakteerikasvua, levien, sienten ja muiden mikro-organismien kehittymistä. Sopii kaikkiin keittiön hanoihin. Siinä on valitsin, joka vaihtaa helposti suodatetun ja suodattamattoman veden välillä. Se voidaan asentaa helposti muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Suositeltu vedenpuhdistuskapasiteetti: noin 2 - 3 litraa minuutissa, 37 000 litraa tai 2-3 vuotta

Täydellinen ratkaisu kaikille kotitalouksille, omille kaivoille ja toimistoille Ainutlaatuinen muotoilu optimoi suodatustehon, arjoaa parhaan maun ja puhtauden käyttämällä uusinta vedenpuhdistustekniikkaa, kuten multi-micro-suodatin, aktiivihiili, KDF ja REDOX*. Asennustarvikkeet ja veden suodatinpatruunat sisältyvät (6-vaiheinen multi-micro veden suodatinpatruuna) Mitat: Syvyys 11 cm, leveys 13 cm, korkeus 33 cm

Clearlyn vedensuodatin suojaa sinua ja perhettäsi monilta kemikaaleilta ja epäpuhtauksilta, joita löytyy vesijohtovedestä ja jotka voivat olla haitallisia terveydelle.

Veden 6 suodatusvaihetta

 • Vaihe 1: Vesi kulkee yhden mikronin suodatinpatjan läpi, joka poistaa hiukkasia kuten liete, sedimentti, kysta (Giardia, Cryptosporidium), hiekka, ruoste, lika jne. ja muuta liukenematonta materiaalia.
 • Vaihe 2: Vesi kulkee aktiivihiiligranulaatin läpi, joka on valmistettu kookospähkinän kuoresta (Arsenik-Fri GAC ™). GAC tunnustetaan yleisesti tehokkaaksi adsorbentiksi, joka poistaa monenlaisia orgaanisia epäpuhtauksia, kemikaaleja, lääkejäämiä, huonoa makua ja hajua juomavedestä.
 • Vaihe 3: Vesi kulkee ioninvaihtohartsin läpi, mikä vähentää raskasmetalleja kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.
 • Vaiheet 4 ja 5: Vesi kulkee läpi erityisen korkean puhtausasteen seoksista valmistetun median, (Eagle Redox Alloy® 6500 ja Eagle Redox Alloy® 9500.) Kloori ja kloramiinit hapetetaan välittömästi ja lähes peruuttamattomasti.
 • Vaihe 6: Vesi kulkee vielä yhden mikronin suodatinpatjan läpi lisäpartikkeleiden vähentämiseksi. lopputulos on suuri vähennys tai kokonaiseliminointi monenlaisista epäpuhtauksista.

Mitä ovat KDF, REDOX ja GAC?

Vesi kulkee suodatinaineen KDF-55D ja KDF-85D läpi. On suodattimia, jotka on valmistettu erityisestä puhtaasta metalliseoksesta, joka sisältää kuparia ja sinkkiä. KDF on tärkeää vedenpuhdistuksessa käyttämällä elektrokemiallista hapettumisperiaatetta, niin kutsuttua REDOXia, jotta se olisi mahdollisimman tehokasta. KDF-55D ja KDF-85D estävät bakteerien, levien ja sienten kasvua. Se on vedensuodattimen ainutlaatuinen piirre. Clearlyn vedenpuhdistustuotteet suodattavat ja puhdistavat myös vettä aktiivihiilellä (GAC). GAC-vesisuodatin täyttää ANSI 42 NSF-sertifiointivaatimukset ja KDF-suodattimet täyttävät ANSI 61/42 NSF-sertifiointivaatimukset. Clearlyn kaksivaiheisella 1 mikronin vesisuodatinpatjalla on ISO 9001 hyväksytty valmistaja.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Tälle tuotteelle suositellut varusteet
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen