20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Tar bort fluorid

Fluoridi Mikro Multi 7-vaiheinen Hanasuodatin Tiskipöydälle Sijoitettavaksi

Tunnus:1-4939
  • Unikaan tehokas Micro Multi 7-vaiheinen vedenpuhdistus
  • Vaihdettavat suodatinpatruunat 10 kertaa pidempi käyttöikä kuin muilla merkeillä
  • Poistaa haitalliset epäpuhtaudet vedestä
  • Poistaa fluoridin
  • Paras Testissä!
€439
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Specifikationer

Kapasiteetti: 37000 litraa (24-36 kuukautta riippuen veden laadusta)

Suodatinpatruuna sisältyy: Kyllä

Suodatinmedia: Micro Multi Fluoridi 7-vaihe vaihdettavalla suodatinpatruunalla

Mitat mm: (K x Ø x L): 330 x 110 x 130

Suodatettu / suodattamaton toiminto: Kyllä

Helppo asentaa: Kyllä

Poistaa / vähentää:

Fluoridi, PFAS, hiekka, lieju, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, vety sulfidit, Kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja, kuten TTHM:t, bentseni, kloori, bisfenoli A, torjunta-aineet, lääkeainejäämät ja muut kemialliset saasteet, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun ja maun.

Vaihda suodattamattoman ja suodatetun hanaveden välillä.

HUOM! Jos oman kaivon fluoriditasot ylittävät 2,0 mg/l, suosittelemme aina ottamaan yhteyttä meihin oikean suodatinmedian valitsemiseksi.

"Kemikaalit eivät näy eivätkä tunnu"

Tiedot

Suodatettu vesi korostaa teen ja kahvin aromia. Jos olet kahvin ystävä tai tee-entusiasti, huomaat, että kuumat juomasi maistuvat huomattavasti paremmilta.

Paras testissä!

Clearlyn vedenpuhdistus poistaa yli kaksi kertaa enemmän epäpuhtauksia ja sillä on huomattavasti suurempi kapasiteetti kuin muilla merkeillä.

Fluoridi Micro Multi 7 vaiheen hana vedenpuhdistin Clearly on ruostumattomasta teräksestä valmistettu vedenpuhdistin.

Premium vedenpuhdistin kestää jopa 50 kertaa pidempään (37000 litraa) kuin muut vedenpuhdistimet

Sijoitetaan mukavasti tiskipöydälle ja liitetään helposti suoraan hanaan, asennetaan helposti ja nopeasti muutamassa sekunnissa ja sijoitetaan sopivaan kohtaan tiskipöydällä.

Clearlyn vedenpuhdistimet ja veden suodattimet suojaavat sinua ja perhettäsi monilta kemikaaleilta ja saasteilta, jotka löytyvät ruotsalaisesta hanavedestä ja voivat olla haitallisia terveydelle.

Premium vedenpuhdistin tarjoaa 50 kertaa suuremman vedenpuhdistuskapasiteetin kuin muut vedenpuhdistimet. Estää bakteerien kasvun, levät, sienet ja muut mikro-organismit Sopii kaikkiin keittiöhanoihin Vaihtaa helposti suodatetun ja suodattamattoman veden välillä Liitetään helposti muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Vedenpuhdistuskapasiteetti: noin 2 -3 litraa minuutissa, 37 000 litraa tai 2-3 vuotta Vaihdettava veden suodatinpatruuna Puhdasta ja hyvänmakuista vettä vain noin 8 senttiä litralta Täydellinen ratkaisu kaikkiin kotitalouksiin, omaan kaivoon ja toimistoihin Uniikki design optimoi vedenpuhdistustehon Tarjoaa parhaan maun ja puhtauden käyttämällä viimeisintä vedenpuhdistusteknologiaa, mukaan lukien multi-micro-suodatin, monivaiheinen toiminto, aktiivihiili, KDF ja REDOX*. Asennustarvikkeet ja veden suodatinpatruunat sisältyvät (Fluoridi Micro Multi 7-vaiheinen veden suodatinpatruuna) BPA-vapaa.

Jos et suodata vettäsi - silloin sinä olet suodatin!

Näin 7-vaiheinen vedenpuhdistusteknologia toimii

Vaihe 1 ja 7 vesi virtaa yhden ja yhden mikronin suodatinpatjan läpi

(1 mikroni vastaa 1/25 000 tuumaa), mikä poistaa roikkuvat partikkelit, kuten liejun, sedimentin, kystan (Giardia, Cryptosporidium), hiekan, ruosteen, lian ja muun liukenemattoman aineen.

Vaihe 2 vesi virtaa läpi FLUORIDIA VÄHENTÄVÄN väliaineen, joka sisältää fluoridia poistavaa granuloitua aktiivihiiltä (GAC). Tämä väliaine on suunniteltu erityisesti korkeaan affiniteettiin fluoria, lyijyä ja arseenia kohtaan. Se poistaa metalleja adsorption ja kemiallisen reaktion yhdistelmällä väliaineen kanssa; siksi eliminointi ei ole riippuvainen ioninvaihdosta. Sillä on yhtenäinen partikkelikoko, se on fyysisesti stabiili ja sitä voidaan käyttää laajalla pH-alueella.

Vaihe 4 vesi virtaa ioninvaihtohartsien läpi, mikä vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.

Vaihe 3 ja 5 vesi virtaa mediapeiton läpi, joka on valmistettu erityisestä korkean puhtausasteen metalliseoksesta - kuparista ja sinkistä (ERA-6500, ERA-9500). ERA-6500 ja ERA-9500 ovat merkittäviä edistysaskeleita vedenkäsittelyteknologiassa, jotka toimivat elektrokemiallisten ja spontaanien hapetus-pelkistysperiaatteiden (Eagle Redox Alloy®) mukaisesti. Kloori hapettuu välittömästi.

Vaihe 6 vesi virtaa granuloidun aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on yleisesti tunnustettu ja laajalti käytetty tehokkaana adsorbenttina monenlaisten orgaanisten saasteiden, kuten kloorin (99,9 %), syöpää aiheuttavien kemikaalien (THM, bentseni) torjunta-aineiden, rikkaruoho- ja hyönteismyrkkyjen, haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC), PCB:iden, MTBE:iden ja satojen muiden kemiallisten saasteiden adsorboimiseen, jotka voivat esiintyä vedessä aiheuttaen pahan hajun ja maun juomavedessäsi.

GAC on sekoitus kookospähkinänkuoresta peräisin olevaa ja katalyyttistä GAC:ta osoitteena sekä kloori, klooriamiinit että nämä sivutuotteet.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen