20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Tar bort fluorid

Fluoridi Micro Multi 7-vaiheen vedenpuhdistin asennettavaksi tiskipöydän alle

Tunnus:1-4949
  • Ainutlaatuisen tehokas Micro Multi 7-vaiheinen vedenpuhdistus
  • Vaihdettavat suodatinpatruunat
  • 10 kertaa pidempi käyttöikä kuin muilla merkeillä
  • Poistaa haitalliset epäpuhtaudet vedestä
  • Poistaa fluoridin
  • Paras Testissä!
€439
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

 

Community Verified icon

Kapasiteetti: 37000 litraa (24 - 36 kuukautta riippuen veden laadusta)

Suodatinpatruuna sisältyy: Kyllä

Suodatinmedia: Fluoridia poistava Micro Multi 7-vaiheinen pitkäikäinen suodatin vaihdettavalla suodatinpatruunalla

Mitat mm: (K x H): 370 x 150

Erillinen hana sisältyy: Kyllä

Helppo asentaa: Kyllä

Poistaa / vähentää: FLUORIDIA VÄHENTÄVÄ väline, joka sisältää fluoridia adsorboivaa aktiivihiiltä (GAC). Tämä väline on erityisesti suunniteltu korkealle affiniteetille fluoria, lyijyä ja arseenia kohtaan. Se poistaa metalleja adsorptiolla ja kemiallisella reaktiolla välineen kanssa; siksi eliminointi ei ole riippuvainen ioninvaihdosta. Sen hiukkaskoko on yhtenäinen, se on fyysisesti vakaa ja sitä voidaan käyttää laajalla pH-alueella.

PFAS, hiekka, lieju, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, rikkivedyt, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja, kuten TTHM:t, bentseeni, kloori, bisfenoli A, torjunta-aineet, lääkejäämät ja muut kemialliset saasteet, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun ja maun.

HUOM! Jos oman kaivon fluoriditasot ylittävät 2,0 mg/l, suosittelemme aina ottamaan yhteyttä meihin oikean suodatinmedian valitsemiseksi.

Käyttökelvoton vesi, kun fluoridipitoisuus on 6,0 mg/l, suosittelemme esimerkiksi käänteisosmoosia / reverse osmosis, saatavilla asennettavaksi tiskialtaan alle ja koko talouteen.

Asennuksen tulisi suorittaa ammattilainen epävarmuuden vallitessa. Neuvottele vakuutusyhtiösi kanssa heidän asennukseen liittyvistä säännöistään.

"Kemikaalit eivät näy eikä tunnu"

Informaatio

Suodatettu vesi korostaa teen ja kahvin makua. Jos olet kahvin ystävä tai tee-entusiasti, huomaat, että kuuman juomasi maku on huomattavasti parempi.

Tämän suodattimen avulla saatte helposti tehokkaan vedenpuhdistuksen erillisellä hanalla.

Vedenpuhdistus on toimenpiteitä sinun ja perheesi terveyden hyväksi vähentämällä haitallisten saasteiden määrää ruotsalaisessa hanavedessä.

Vaihdettava Fluorid Micro Multi 7 -vaiheinen vesisuodatin pitkällä käyttöiällä tarjoaa alhaiset kustannukset (8 senttiä per litra) ja erittäin pitkän käyttöiän (37000 litraa, n. 24 - 36 kuukautta).

Paras testissä!

Clearlyn vedenpuhdistus poistaa yli kaksinkertaisesti saasteita ja sillä on huomattavasti suurempi kapasiteetti kuin muilla merkeillä.

Jos et suodata vettäsi - silloin sinä olet suodatin!

Näin toimii 7-vaiheinen vedenpuhdistustekniikka

Vaihe 1 ja 7 vesi virtaa yhden mikronin suodatinpatjan läpi

(1 mikroni vastaa 1/25 000 tuumaa), mikä poistaa suspensioidut partikkelit kuten liejun, sedimentin, kystat (Giardia, Cryptosporidium), hiekan, ruosteen, lian ja muun liukenemattoman aineen.

Vaihe 2 vesi virtaa FLUORIDIA VÄHENTÄVÄN välineen läpi, joka sisältää fluoridia adsorboivaa aktiivihiiltä (GAC). Tämä väline on erityisesti suunniteltu korkealle affiniteetille fluoria, lyijyä ja arseenia kohtaan. Se poistaa metalleja adsorptiolla ja kemiallisella reaktiolla välineen kanssa; siksi eliminointi ei ole riippuvainen ioninvaihdosta. Sen hiukkaskoko on yhtenäinen, se on fyysisesti vakaa ja sitä voidaan käyttää laajalla pH-alueella.

Kapasiteetti: 2700 ppm fluoridia (keskimäärin 37000 litraa). Yhtä korkealla kuin 11000 ppm F+ poistotulokset alle 0,2 ppm 10 ppm F+ syötöstä.

Vaihe 4 vesi virtaa ioninvaihtohartsejen läpi, mikä vähentää raskasmetalleja kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.

Vaihe 3 ja 5 vesi virtaa mediapeiton läpi, joka on valmistettu erikoisseoksesta, joka sisältää kahta eri metallia - kuparia ja sinkkiä (ERA-6500, ERA-9500). ERA-6500 ja ERA-9500 ovat tärkeitä edistysaskeleita vedenkäsittelytekniikassa, jotka toimivat elektrokemiallisten ja spontaanien hapetus-pelkistysperiaatteiden mukaisesti (Eagle Redox Alloy®). Kloori hapettuu välittömästi.

Vaihe 6 vesi virtaa granuloituneen aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on yleisesti tunnustettu ja laajalti käytetty tehokas adsorbentti monille orgaanisille saasteille, kuten kloorille (99,9%), syöpää aiheuttaville kemikaaleille (THM, bentseeni) torjunta-aineille, herbisideille, insektisideille, haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC), PCB:ille, MTBE:ille ja sadoille muille kemiallisille saasteille, jotka voivat esiintyä vedessä aiheuttaen pahan hajun ja maun juomavedessä.

Kaikki GAC on sekoitettu seos kookospähkinänkuorista ja katalyyttisestä GAC:stä osoittaakseen sekä kloorin, klooriamiinien että näiden sivutuotteiden.

Erikoissekoitus 2 tyyppistä kookospähkinänkuoren GAC:ta (mukaan lukien katalyyttinen) kahdella tyypillä Eagle Redox Alloys® (9500 & 6500) & anionienvaihtohartseja. Tämä sekoitus vähentää ja poistaa raskasmetalleja, klooria & klooriamiineja, torjunta-aineita ja herbisidejä, farmaseuttisia sivutuotteita ja muita epäorgaanisia aineita, kuten petrokemian sivutuotteita. Keraamiset ja turmaliinipallot parantavat veden laatua ja ylläpitävät alkalista pH-tasoa.

Fluorid Micro Multi 7-vaiheinen Clearly-allasbänkin alla asennettava laite liitetään suoraan kylmävesiputkeen erillisellä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla hanalla ja tarjoaa aina puhdasta ja hyvänmakuista vettä.

Premium-suodatin kestää jopa 50 kertaa pidempään (37000 litraa) kuin muut vedenpuhdistimet

Fluorid Micro Multi 7-vaiheinen Clearly-allasbänkin alla on huomaamaton ja erittäin tehokas ja poistaa ja vähentää monia satoja saasteita vedessä ja siinä on vaihdettava suodatinpatruuna. Saat puhtaampaa, terveellisempää ja maukkaampaa vettä suoraan hanasta.

Fluorid Micro Multi 7-vaiheinen Clearly-allasbänkin alla asennetaan keittiön allaskaappiin ja poistaa tehokkaasti monia saasteita, kuten esimerkiksi hiekkaa, liejua, ruostetta, likaa, sedimenttiä, kystia (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää muun muassa rautaa, lyijyä, elohopeaa, kuparia, nikkeliä, kromia, kadmiumia, arseenia, alumiinia ja kovaa vettä, kemikaaleja (THM:t, bentseeni), klooria, bisfenolia, torjunta-aineita, lääkejäämiä ja muita kemiallisia saasteita, jotka voivat esiintyä vedessä ja aiheuttaa pahan hajun ja maun. 50 kertaa suurempi vedenpuhdistuskapasiteetti kuin muilla vedenpuhdistimilla! Estää bakteerien, levien, sienien ja muiden mikro-organismien kasvua. Täydellinen ratkaisu kaikille kotitalouksille, omille kaivoille ja toimistoille. Yli 200 kertaa halvempi kuin pullovesi. Suositeltu vedenpuhdistuskapasiteetti: noin 4 litraa minuutissa = 37 000 litraa tai 2-3 vuotta. Vaihdettava vesisuodatinpatruuna. Paras talous - vain noin 8 senttiä litralta. Asennusyksityiskohdat ja vesisuodatinpatruuna sisältyvät (Fluorid Micro Multi 7-vaiheinen suodatinpatruuna). Epävarmuuden vallitessa asennuksen tulisi suorittaa ammattilainen. Neuvottele vakuutusyhtiösi kanssa heidän asennukseen liittyvistä säännöistään. Tarjoaa puhdasta ja hyvänmakuista vettä käyttämällä uusinta vedenpuhdistusteknologiaa. Toimitetaan 6-vaiheisen multi-micro vesisuodatinpatruunan kanssa. Mitat: Syvyys 16 cm, leveys 15 cm, korkeus 37 cm.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen