20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Veden suodatinpatruuna Micro Multi 4-vaihe Clearly-vesisuodatinkannulle Veden suodatinpatruuna Micro Multi 4-vaihe Clearly-vesisuodatinkannulle

Veden suodatinpatruuna Micro Multi 4-vaihe Clearly-vesisuodatinkannulle

Tunnus:1-4985
  • Uniikit ja tehokkaat Micro Multi 4-vaiheiset vesisuodattimen patruunat
  • Vaihdettavat suodatinpatruunat, joiden kesto on 12 kuukautta
  • Poistaa haitallisia epäpuhtauksia hanavedestä
  • Tarjoaa parempaa, maukkaampaa ja terveellisempää vettä
€99
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Erittelyt

Kapasiteetti: 7000 litraa (6-12 kuukautta riippuen veden laadusta) Suodatinmateriaali: Micro Multi 4-vaiheiset vaihdettavat suodatinkasetit, erittäin pitkä kestävyys Sopii kaikkiin Clearly-vesisuodatinkannuihin: Kyllä

Poistaa/vähentää: PFAS, kalkki, hiekka, muta, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, vetyfulfidit, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja kuten TTHM:t, bentseeni, kloori, bisfenoli A, torjunta-ainejäämät, lääkejäämät ja muita kemiallisia epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa huonoa hajua ja makua.

Tietoa

Suodatettu vesi korostaa teen ja kahvin aromia. Oletko kahvinystävä tai teetä rakastava? Huomaat, että lämpimät juomasi maistuvat paljon paremmalta.

Vaihdettava Micro Multi 4-vaiheinen vesisuodatin Clearly-vesipuhdistuskannuun tarjoaa pitkän käyttöiän alhaisilla kustannuksilla (7000 litraa, noin 6-12 kuukautta). Kun veden suodattamiseen alkaa kulua enemmän aikaa, on aika vaihtaa suodatinkasetti.

Paras testissä!

Clearlyn vesipuhdistuskannut vähentävät yli kaksi kertaa niin paljon epäpuhtauksia ja niillä on huomattavasti suurempi kapasiteetti kuin muilla tuotemerkeillä.

Jos et suodata vettäsi - silloin olet itse suodatin!


Premium-vesisuodattimet kestävät jopa 50 kertaa pidempään kuin muut vesisuodattimet

Clearly Micro Multi 4-vaiheinen vesisuodattimen kannu, vedenpuhdistuskannu Ultimate 2,5 litraa, suodattaa vettä neljässä vaiheessa markkinoiden kehittyneimmillä, tehokkaimmilla ja taloudellisimmilla monivaiheisilla suodatinkaseteilla.

Vähentää tai poistaa tehokkaasti monet epäpuhtaudet, jotka ovat läsnä ruotsalaisessa vesijohtovedessä, kuten kemikaalit, raskasmetallit, torjunta-ainejäämät, lääkejäämät jne., sekä huonon maun ja hajun. Estää myös bakteerikasvua, levää, sientä ja muita mikro-organismeja. Vesipuhdistuskapasiteetti 7 000 litraa tai 6-12 kuukautta, vaihdettava vesisuodatinkasetti. Täydellinen ruokapöydässä, puutarhassa. Sopii erinomaisesti jääkaapin oveen viileää, puhdasta ja maukasta vettä varten.

Clearly-vesipuhdistaja ja -suodatin suojaavat sinua ja perhettäsi monilta erilaisilta kemikaaleilta ja epäpuhtauksilta, jotka ovat läsnä ruotsalaisessa vesijohtovedessä ja voivat olla haitallisia terveydelle.

 

 

 

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen