20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Vesisuodattimen patruuna Alkalinen Multi Micro 7 vaihetta Selkeästi hana ja allaskaappi

Tunnus:1-6685
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€309
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Jos et suodata vettäsi - sinä olet suodatin!

Vesisuodatinpatruuna Alkalinen Multi Micro 7 vaihetta Clearly Hana ja Alakaappi

Alkalinen Multi Micro 7 vaihetta Hanan vesisuodatinpatruuna

Emäksinen Multi Micro 7 vaihetta Vesisuodatinpatruuna Vesipuhdistaja tehostaa tehokkaasti alkaliteettia ja hapetusta/happikykyä vedessä ja tarjoaa erittäin tehokkaan vedenpuhdistuksen ja sisältää uuden ”Smart vesipuhdistusteknologian” ja poistaa tai vähentää satoja saasteita.

Premium-vesisuodatinpatruuna kestää jopa 50 kertaa pidempään (37000 litraa) kuin muut vesipuhdistimet

Alkaliteetti on mittari veden puskurikyvystä, eli sen kyvystä neutraloida happamoitumista. Jos vedellä on korkea alkaliteetti, sillä on hyvä puskurikyky happamoitumista vastaan.

Alkaliteetti ruotsalaisissa pohjavesissä on yleisesti ottaen matala, koska suuri osa maan pinta-alasta koostuu peruskalliosta. Peruskallio on melko hankalasti rapautuvaa ja tuottaa hankalasti rapautuvia maalajeja, jotka tarjoavat huonomman suojan happamoitumista vastaan kuin helpommin rapautuvista mineraaleista, kuten kalsiumkarbonaatista, koostuvat maalajit.

Näin toimii 7-vaiheinen vesisuodatinpatruuna

Vaihe 1: Vesi virtaa yhden mikronin suodatinpatjan läpi, joka poistaa suspendoidut partikkelit, kuten lietettä, sedimenttiä, kystia (Giardia, Cryptosporidium), hiekkaa, ruostetta, likaa ja muuta liukenematonta materiaalia.

Vaihe 2: Vesi kulkee rakeistetun aktiivihiilen läpi. GAC on yleisesti tunnustettu ja säännöllisesti käytetty tehokkaana adsorbenttina poistamaan monenlaisia orgaanisia saasteita, PFAS-yhdisteitä, torjunta-ainejäämiä, lääkejäämiä ja muita kemiallisia saasteita, jotka voivat esiintyä vedessä ja aiheuttaa huonoa makua ja hajua juomavedessä.

Vaihe 3: Vesi virtaa ioninvaihtohartsin läpi, mikä vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.

Vaihe 4 & 5: Vesi virtaa media-kerroksen läpi, joka on valmistettu erityisestä korkean puhtauden seoksesta kahden eri metallin välillä - kupari ja sinkki (Eagle Redox Alloy® 6500 ja Eagle Redox Alloy® 9500.) Kloori ja klooriamiinit hapetetaan välittömästi.

Vaihe 6: Vesi virtaa ionisaatiomediaan, joka sisältää magnesiumia ja kalsiumia lisäämään happitasoa ja nostamaan pH-arvoa korkeammaksi (lisää alkaliteettia ja hapetusta).

Vaihe 7: Vesi virtaa vielä yhden mikronin suodatinpatjan läpi lisävähennyksiä varten ei-toivotuista partikkeleista. Lopputuloksena on suuri väheneminen tai täydellinen poistaminen monenlaisista saasteista vedessä.

Alkalinen Vesisuodatinjärjestelmä 7-vaiheinen Clearly Multi Micro Hanasuodatin on erittäin luotettava vedenpuhdistusjärjestelmä ja suunniteltu kestämään monta vuotta.

Clearly vesipuhdistimet ja vesisuodattimet suojaavat sinua ja perhettäsi monilta kemikaaleilta ja saasteilta, joita löytyy ruotsalaisesta kraanavedestä ja jotka voivat olla haitallisia terveydelle.

 

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen