20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Clearly Fluoridi Mikro Multi 7-vaiheinen Vesisuodatinkasetti

Tunnus:1-4945
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€309
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 37000 litraa (24-36 kuukautta riippuen veden laadusta)

Suodatinmateriaali: Micro Multi Fluoridi Smart 7-vaihe

Poistaa / vähentää: SMART/FLUORIDI VÄHENTÄVÄ medium, joka sisältää fluoridihiiltä aktivoitua hiiltä (GAC). Tämä väliaine on erityisesti suunniteltu korkealle affiniteetille fluorille, lyijylle ja arseenille. Se poistaa metalleja adsorption ja kemiallisen reaktion yhdistelmällä väliaineen kanssa; siksi eliminointi ei ole riippuvainen ioninvaihdosta. Sillä on yhtenäinen hiukkaskoko, se on fyysisesti stabiili ja sitä voidaan käyttää laajalla pH-alueella.

Kapasiteetti: 2700 ppm fluoridia (keskimäärin 37 000 litraa). Niin korkea kuin 11 000 ppm F+ päästöarvot alle 0,2 ppm 10 ppm F+ syötöstä.*

PFAS, hiekka, muta, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, vety sulfidit, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja kuten TTHMs, bentseeni, kloori, bisfenoli A, torjunta-aineet, lääkejäämät ja muut kemialliset saastuttajat, jotka voivat aiheuttaa pahaa hajua ja makua.

"Kemikaalit eivät näy eivätkä tunnu"

Näin toimii 7-vaiheinen vedenpuhdistustekniikka

Vaihe 1 ja 7 vesi virtaa yhden mikronin suodatintyynyn läpi

(1 mikroni vastaa 1/25 000 tuumaa), mikä poistaa suspensiossa olevat hiukkaset kuten muta, sedimentti, kystat (Giardia, Cryptosporidium), hiekka, ruoste, lika ja muut liukenemattomat aineet.

Vaihe 2 vesi virtaa FLUORIDI VÄHENTÄVÄN väliaineen läpi, joka sisältää fluoridihiiltä aktivoitua hiiltä (GAC). Tämä väliaine on erityisesti suunniteltu korkealle affiniteetille fluorille, lyijylle ja arseenille. Se poistaa metalleja adsorption ja kemiallisen reaktion yhdistelmällä väliaineen kanssa; siksi eliminointi ei ole riippuvainen ioninvaihdosta. Sillä on yhtenäinen hiukkaskoko, se on fyysisesti stabiili ja sitä voidaan käyttää laajalla pH-alueella.

Kapasiteetti: 2700 ppm fluoridia (keskimäärin 37 000 litraa). Niin korkea kuin 11 000 ppm F+ päästöarvot alle 0,2 ppm 10 ppm F+ syötöstä.*

Vaihe 4 vesi virtaa ioninvaihtohartsien läpi, mikä vähentää raskasmetalleja kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.

Vaihe 3 ja 5 vesi virtaa mediapehkuun, joka on valmistettu erityisestä korkean puhtauden metalliseoksesta - kuparista ja sinkistä (ERA-6500, ERA-9500). ERA-6500 ja ERA-9500 ovat tärkeitä edistysaskeleita vedenkäsittelytekniikassa, jotka toimivat elektrokemiallisten ja spontaanien hapetus-pelkistysperiaatteiden mukaisesti (Eagle Redox Alloy®). Kloori hapettuu välittömästi.

Vaihe 6 vesi virtaa granuloituneen aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on yleisesti tunnustettu ja laajalti käytetty tehokkaana adsorbenttina monenlaisille orgaanisille saastuttajille, kuten kloorille (99,9%), syöpää aiheuttaville kemikaaleille (THM, bentseeni) torjunta-aineille, herbisideille, hyönteismyrkyille, haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC), PCB:ille, MTBE:ille ja sadoille muille kemiallisille saastuttajille, jotka voivat esiintyä vedessä aiheuttaen pahaa makua ja hajua juomavedessä.

Kaikki GAC on sekoitus kookospähkinänkuorta ja katalyyttistä GAC:tä osoitteena sekä kloorille että klooriamineille ja näille sivutuotteille.

Erikoissekoitus 2 tyyppiä kookospähkinänkuori GAC (mukaan lukien katalyyttinen) 2 tyyppiä Eagle Redox Alloys® (9500 & 6500) & anioninvaihtohartsia. Tämä sekoitus vähentää ja poistaa raskasmetalleja, klooria & klooriamiinia, torjunta-aineita ja herbisidejä, farmaseuttisia sivutuotteita ja muita epäorgaanisia aineita, kuten öljytuotteita. Keramiikka- ja turmaliinipallot parantavat vettä ja ylläpitävät alkalista pH:ta.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen