20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Suihkusuodatin, 3 vaiheinen Micro Multi suodatin Suihkusuodatin, 3 vaiheinen Micro Multi suodatin

Suihkusuodatin, 3-vaiheinen mikromonisuodatin

Tunnus:1-5960

 

 • Markkinoiden kehittynein 3-vaiheinen suihkusuodatin
 • Vaihdettavat suodatinpatruunat, joiden käyttöikä on 12 kuukautta.
 • Vähentää vedessä olevia haitallisia epäpuhtauksia.
 • Torjuu ihon ja hiusten kuivuutta
 • Testin paras!

 

 

 

 

€179
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
 •   Nopea toimitus 2-6 päivää
 •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 4000 litraa (6 - 12 kuukautta veden laadusta riippuen).

Suodatinpatruuna sisältyy: Kyllä 

Suodatinmateriaali: Micro Multi 3-vaiheinen ja vaihdettava suodatinpatruuna

Mitat mm (korkeus x Ø): 100 x 70

Sopii kaikkiin suihkusekoittimiin: Kyllä

Helppo asentaa: Kyllä

Micro Multi 3-vaiheinen suodatinpatruuna sisältyy: Kyllä

Poistaa / vähentää: PFAS, klooria, kalkkia, kloramiineja, haitallisia kemikaaleja, lyijyä, elohopeaa, kadmiumia, uraania, rautaa, sinkkiä, kuparia, kromia, mangaania, nikkeliä, rikkiä ja muita vesijohtovedessä esiintyviä epäpuhtauksia, jotka muun muassa kuivattavat ihoa ja hiuksia. Hiekka, lika, ruoste, mikromuovit, kadmium, alumiini, rikkivety, kystat, (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja, kuten TTHM:iä, bentseeniä, bisfenoli A:ta, torjunta-aineita.

"Kemikaalit eivät näy eivätkä tunnu"

 

Tietoa suodattimesta

Tällä suihkusuodattimella saat suihkuun helposti tehokkaan vedenpuhdistuksen. Suodatin on helppo asentaa suoraan suihkusekoittimeen ja sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin. Clearlyn 3-vaiheinen suihkusuodatin suojaa sinua ja perhettäsi monilta haitallisilta kemikaaleilta, raskasmetalleilta ja muilta epäpuhtauksilta, joita esiintyy vesijohtovedessä ja jotka muun muassa kuivattavat ihoa ja hiuksia.

Vapaa BPA-aineista, valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja polypropeenista.

 

 

 

Testin paras!

Clearly suihkusuodattimet vähentävät yli kaksi kertaa enemmän epäpuhtauksia ja niiden kapasiteetti on huomattavasti suurempi kuin muiden merkkien suodattimien.

Clearlylla on kumppanuuksia useiden arvostettujen kansainvälisten yhdysvaltalaisten yritysten kanssa. Yhteistyöhön kuuluvat esimerkiksi kehitys, valmistus ja tuotanto, testaus ja tutkimus. Näillä yrityksillä on yli 30 vuoden kokemus ja asiantuntemus vedenkäsittelyteknologian valmistusteollisuudesta. Suodatinkalvot ja tuotteet tarkastetaan, testataan ja sertifioidaan siten kansainvälisten ja yhdysvaltalaisten korkeiden standardien, ANSI/NSF-standardien ja ISO 9001-2008 -sertifikaatin mukaisesti.

Clearly of Swedenin ensiluokkaisilla suodatinmateriaaleilla on korkea suorituskyky ja pitkä käyttöikä.

Verrattuna muihin tuotemerkkeihin.

Clearlyn Micro Multi -nosturin yläsuodatin vähentää yli kaksi kertaa enemmän epäpuhtauksia ja sen kapasiteetti ja kestävyys (12 kuukautta, 4000 litraa) on huomattavasti suurempi kuin muiden merkkien.

 

Koe ero suodatetun puhtaan ja pehmeän veden suihkussa ja kylvyssä!

Kolmivaiheinen suihkusuodattimemme vähentää monia vesijohtovedestä löytyviä haitallisia epäpuhtauksia, mukaan lukien hiuksia ja ihoa kuivattavat epäpuhtaudet. Clearlyn 3-vaiheinen vedensuodatin vähentää klooria ja antaa sinulle luonnollisesti kauniimmat, pehmeämmät ja raikkaammat hiukset sekä sileämmän ja pehmeämmän ihon. Clearlyn vedenpuhdistustuotteet suojaavat sinua ja perhettäsi. Luonnollisesti kauniimmat, pehmeämmät ja terveemmät hiukset ja iho!

Vaihdettava Micro Multi 3-vaiheinen suihkusuodatin, jolla on pitkä käyttöikä (4000 litraa, noin 6 - 12 kuukautta).

Clearly Micro Multi 3-vaiheinen suihkusuodatin on markkinoiden kehittynein ja tehokkain suihkusuodatin.

Poistaa klooria, kloramiineja, VOC-yhdisteitä, THM-yhdisteitä, torjunta-aineita, rikkiä, raskasmetalleja, rikkivetyä ("raa'an kananmunan" haju), rautaoksideja ("ruosteinen vesi"), likaa, sakkaa ja muita hajuja, ja se on pH-tasapainotettu.

Suihkusuodatin sopii sekä käsi- että yläsuihkuihin. Se on helppo sijoittaa sekoittimen ja suihkuletkun väliin. 

Clearlys 3-vaiheisessa suihkusuodattimessa on markkinoiden tehokkain ja voimakkain vedensuodatin ja siinä on monivaiheinen toiminto, joka suodattaa kolmessa vaiheessa. Suihkusuodattimessa on käännettävä vedensuodatinpatruuna, joka kestää 6-12 kuukautta. Vedensuodatinpatruunassa on markkinoiden tehokkain vedensuodatinmateriaali, ja sitä voidaan kääntää ja käyttää molempiin suuntiin, jolloin vesi suodattuu ja leviää patruunan suodatinmateriaalin läpi. Vesi suodatetaan useiden ERA-6500- ja ERA-9500-vaiheiden ja sen jälkeen rakeistetun aktiivihiilen läpi. Suodatinpatruuna sisältyy.

 

Parempi terveys, hiukset ja pehmeämpi, sileämpi iho!

Näin helposti aloitat Clearly water filter 3-vaiheisen suihkusuodattimen ja vedenpuhdistimen käytön!

Asennusohje

 • Ruuvaa suihkuletku irti sekoittimesta
 • Ruuvaa sitten suihkusuodatin sekoittimeen
 • Kiinnitä suihkuletku suihkusuodattimen toiseen päähän. Vedensuodatin on nyt sijoitettu suihkusekoittimen ja suihkuletkun väliin.
 • Anna kuuman veden huuhtoutua suodattimen läpi vähintään 5 minuutin ajan.

Vedensuodatinpatruuna voidaan helposti kääntää ja se toimii molemmilta puolilta. Jotta patruunan ainutlaatuinen tehokkuus säilyisi, vedensuodatinpatruuna on käännettävä säännöllisesti. Vaihda vedensuodatinpatruuna viimeistään 6 -12 kuukauden kuluttua.

Kuinka helposti vaihdat vedensuodattimen 3-vaiheisen suihkusuodatinpatruunan:

 

(LINK) Käyttöohje (PDF) 

(LINK) Hyvä tietää Clearlys vedenpuhdistimesta ja vedensuodattimesta!

 

Kaksinkertainen altistuminen kloorille

Suodattamaton suihku- ja kylpyvesi altistaa kloorille kahdesti, höyryn hengittämisen ja ihon kautta imeytymisen kautta. Altistuminen vedessä oleville kemikaaleille on jopa 100 kertaa voimakkaampaa kuumassa suihkussa kuin lasillisesta vettä. Koska vesijohtovesi sisältää yleensä klooria, hengität kloorikaasua joka kerta suihkussa. Jos käyt suihkussa kymmenen minuuttia joka päivä vuoden ajan, se on verrattavissa kuuman kloorikaasun hengittämiseen kahden ja puolen päivän ajan, mikä on erittäin hyvä syy hankkia Clearlyn kolmivaiheinen suihkusuodatin ja vedenpuhdistin.

Suihku klooratussa vedessä voi olla yksi päivän pahimpia terveysriskejä. Lyhyellä aikavälillä kloorattu vesi voi ärsyttää silmiä, poskionteloita, kurkkua, ihoa ja keuhkoja, kuivattaa hiuksia ja päänahkaa sekä heikentää immuunijärjestelmää. Pitkän aikavälin riskeihin kuuluu vapaiden radikaalien (jotka nopeuttavat ikääntymisprosessia) lisääntynyt tuotanto, lisääntynyt geenimutaatioriski sekä heikentynyt kolesterolin aineenvaihduntakyky ja ateroskleroosi.

Suihku- tai kylpyveden suodatin vähentää klooria ja antaa sinulle myös kauniimmat hiukset ja sileämmän, vähemmän kuivuvan ihon.

Katso mitä suodatettu vesi voi tehdä sinun ja perheesi terveydelle - THINK CLEARLY!

 

Clearlyn vedenpuhdistustuotteet suodattavat ja puhdistavat vettä myös rakeistetun aktiivihiilen eli lyhyesti GAC:n avulla. Clearlyn GAC-suodattimet täyttävät ANSI 42 NSF ja ANSI 61/42 NSF-sertifioinnin vaatimukset. Clearlyn 3-vaiheisella 1 mikronin vedensuodatinpadilla on ISO 9001 -hyväksytty valmistaja.

 

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Tälle tuotteelle suositellut varusteet
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen