20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Vedensuodatin aloituspakkaus - Oma Kaivo

Tunnus:7712
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€609
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: Hanasuodatin 37 000 litraa jopa 36 kuukautta, Suihkusuodatin 4 000 litraa tai 12 kuukautta

Suodatinmedia: Micro Multi -toiminto vaihdettavilla suodatinpatruunoilla, erittäin pitkä käyttöikä

Mitat mm (K x Ø x L): Kranfilter 370 x 110 x 130, Suihkusuodatin 100 x 70

Sopii kaikkiin hanoihin: Kyllä

Suodatettu / suodattamaton toiminto: Kyllä

Materiaali: Ruostumaton teräs

Poistaa / vähentää: PFAS, kalkki, hiekka, muta, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, rikkivedyt, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja, kuten TTHM, bentseeni, kloori, bisfenoli A, torjunta-aineet, lääkejäämät ja muita kemiallisia epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun ja maun.

Tiedot

Suodatettu vesi korostaa teen ja kahvin aromia. Jos olet kahvin ystävä tai tee-entusiasti, huomaat, että kuumat juomasi maistuvat huomattavasti paremmilta.

Tällä vedensuodatinpaketilla saatte helposti tehokkaan vedensuodatuksen ja nämä suodattimet asennetaan suoraan vesihanaan / suihkusekoittajaan.

Hanasuodattimessa vaihdettava Micro Multi 6-vaiheinen vesisuodatin sekä pitkäikäinen aktiivihiilisuodatin tarjoavat alhaiset käyttökustannukset (8 senttiä per litra) ja erittäin pitkän käyttöiän (37000 litraa, noin 24 - 36 kuukautta). Suihkusuodattimessa vaihdettava Vaihda helposti suodatettuun tai suodattamattomaan veteen kytkimellä.

Clearlyn vedensuodatus vähentää yli kaksinkertaisesti epäpuhtauksia ja tarjoaa huomattavasti suuremman kapasiteetin kuin muut merkit.

Jos et suodata vettäsi - silloin sinä olet suodatin!

Clearlyn vedensuodatin tarjoaa puhtaampaa, maistuvampaa ja terveellisempää kraanavettä suoraan hanasta poistamalla ja vähentämällä monia terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Clearlyllä on monia ainutlaatuisia, tehokkaita ja taloudellisesti kannattavia ratkaisuja.

Premium-vesisuodatin, joka kestää jopa 50 kertaa pidempään kuin muut vesisuodattimet.

Vedenpuhdistuspaketti omalle kaivolle sisältää: 1 kpl Clearly 7-vaiheinen multimicro kranfilter 1 kpl Clearly 3-vaiheinen suihkusuodatin Tuotenumerot: 1-7520, 1-5960

Clearlyn 7-vaiheinen multimicro hanasuodatin ruostumattomasta teräksestä vaihdettavilla vesisuodatinpatruunoilla asennetaan tiskipöydälle ja kytketään suoraan hanan päähän.

Clearlyn vesisuodatin parantaa veden laatua. Sen 7-vaiheinen Kranfilter vähentää tai poistaa tehokkaasti satoja epäpuhtauksia kraanavedestäsi, kuten hiekkaa, mutaa, ruostetta, likaa, sedimenttiä, kystia (Giardia, Cryptosporidium), rautaa, lyijyä, elohopeaa, kuparia, nikkeliä, kromia, arseenia, kadmiumia, alumiinia ja kovaa vettä, kemikaaleja (THM, bentseeni), klooria, bisfenolia, torjunta-aineita, lääkejäämiä ja muita kemiallisia epäpuhtauksia sekä pahaa makua ja hajua.

Täydellinen ratkaisu kotiin ja toimistoon Sisältää yhden Multi-micro 6-vaiheisen vesisuodatinpatruunan sekä yhden 5 mikronin aktiivihiilisuodatinpatruunan Vedenpuhdistuskapasiteetti: noin 2-3 litraa minuutissa, toisin sanoen 37 000 litraa tai 2-3 vuotta Puhdasta ja hyvänmakuista vettä vain 8 sentillä per litra Lue lisää eduista: Clearly 7-vaiheinen multimicro kranfilter

Luonnollisesti kauniimpi iho ja hiukset, jotka eivät kuivu.

Clearly 3-vaiheinen Suihkusuodatin on ainutlaatuinen vedenpuhdistin, joka vähentää tai poistaa tehokkaasti esimerkiksi kemikaaleja, torjunta-aineita, pahaa hajua ja monia muita epäpuhtauksia, jotka ovat läsnä kraanavedessämme ja tekevät vedestä pehmeämpää. Clearly 3-vaiheinen Suihkusuodatin soveltuu erinomaisesti sekä käsisuihkuun että kattosuihkuun ja on erittäin helppo asentaa! Vedenpuhdistuskapasiteetti: 6 - 12 kuukautta ja vaihdettava vesisuodatinpatruuna. Lue lisää eduista: Clearly 3-vaiheinen Suihkusuodatin Vedenpuhdistin

Clearly vedensuodatin tarjoaa maukkaampaa, puhtaampaa ja terveellisempää vettä!

Suojaa itseäsi ja perhettäsi kemikaaleilta ja epäpuhtauksilta, jotka ovat läsnä ruotsalaisessa kraanavedessä ja voivat olla terveydelle haitallisia.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen