20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Vedenpuhdistaja Veden Suodatin Omaan Kaivoon Hopea Vedenkäsittely

Tunnus:7714
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€679
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: Allasalakaappisuodatin 37000 litraa tai 36 kuukautta, Suihkusuodatin ja Vedenpuhdistuskanisteri 4000 litraa tai 12 kuukautta

Suodatinaine: Mikro Monitoimivaihe, 6-vaihe, aktiivihiili, sedimentti, vaihdettavat suodatinpatruunat, erittäin pitkä käyttöikä

Mitat mm (K x Ø x L): Allasalakaappisuodatin 370 x 160 x 390, Suihkusuodatin 100 x 70

Sopii kaikkiin hanoihin: Kyllä

Suodatettu / suodattamaton toiminto: Kyllä

Erikseen tuleva hana sisältyy: Kyllä Allasalakaappisuodattimelle

Helppo asentaa: Kyllä

Lisäsuodatinpatruuna: Kyllä, Suihkusuodatin

Poistaa / vähentää: PFAS, kalkki, hiekka, muta, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, vetyr sulfidit, Kystat, (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja kuten TTHM:t, bentseeni, kloori, bisfenoli A, torjunta-aineet, lääkejäämät ja muita kemiallisia epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun ja maun.

Tiedot

Suodatettu vesi korostaa teen ja kahvin aromia. Jos olet kahvin ystävä tai tee-entusiasti, huomaat, että kuumat juomasi maistuvat merkittävästi paremmilta.

Vedenpuhdistus on toimenpiteitä sinun ja perheesi terveyden suojelemiseksi vähentämällä haitallisten epäpuhtauksien määrää ruotsalaisessa hanavedessä.

Paras testissä! Clearlyn vedenpuhdistus vähentää yli kaksinkertaisen määrän epäpuhtauksia ja sillä on huomattavasti suurempi kapasiteetti kuin muilla merkeillä.

Jos et suodata vettäsi - sinä olet suodatin!

Haiseeko tai maistuuko hanavetesi pahalta? Clearlyn vedenpuhdistus tarjoaa puhtaampaa, maukkaampaa ja terveellisempää hanavettä suoraan hanasta poistamalla ja vähentämällä monia epäpuhtauksia, jotka voivat olla myös haitallisia terveydelle. Clearlyllä on monia ainutlaatuisia, tehokkaita ja erittäin taloudellisia vedenpuhdistusratkaisuja.

Premium-vedensuodattimet kestävät jopa 50 kertaa pidempään kuin muut vedensuodattimet.

Vedenpuhdistin Oma kaivo Hopea Clearly Vedenpuhdistuspaketti sisältää: 1 kpl Clearly 8-vaiheinen allaskaappisuodatin mikromulti-suodatin, monivaiheinen toiminto 1 kpl Clearly 3-vaiheinen suihkusuodatin vedensuodatin 1 kpl Lisävedensuodatinpatruuna 3 vaiheen suihkusuodattimeen Tuotenumero: 1-7590, 1-5960, 1-5961

Clearly 8-vaiheinen allaskaappisuodatin mikromulti-suodatin, monivaiheinen toiminto kylmävesiliitäntään asennettavaksi erillinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu hana suodatetulle vedelle sisältyy.

Clearlyn 8-vaiheinen monivaihesuodatin allaskaappisuodatin tarjoaa parempaa, terveellisempää ja maukkaampaa vettä ja poistaa tai vähentää tehokkaasti satoja epäpuhtauksia hanavedestä, esim. rauta, lyijy, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini ja kova vesi, kemikaalit (THM:t, bentseeni), kloori, bisfenoli, torjunta-aineet, lääkejäämät ja muut kemialliset epäpuhtaudet sekä pahan hajun ja maun. Täydellinen ratkaisu kotitalouksille, omille kaivoille ja toimistoille.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen