20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Vedenpuhdistin, Veden Suodatin Multi Compact Triple Big Vedenpuhdistus Koko Taloon

Tunnus:8109
 • Markkinoiden ainutlaatuisen tehokas mikrosaasteiden monivaihepuhdistus.
 • Kestää yli 10 kertaa kauemmin kuin muut merkit.
 • Suojaa sinua ja perhettäsi haitallisilta epäpuhtauksilta vesijohtovedessä.
 • Puhtaampaa, maukkaampaa ja terveellisempää vettä!
 • Paras testissä!
€2 429
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
 •   Nopea toimitus 2-6 päivää
 •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Clearly Multi Compact Tripel 20" vedenpuhdistin 8-vaiheinen

Monivaiheinen suodatus tarjoaa mukavasti 600 000 litraa puhdasta ja maukasta vettä.

Sopii täydellisesti koko talouksille, omille kaivoille ja toimistoille.

 • Mitat cm: (L x Ø x K): 60 x 20 x 80

 • Paineenpoistoventtiili

 • Helppo suodattimenvaihdoissa

 • Saatavana koossa: 1”, 1-1/4”, 1-1/2” tulo-/lähtö

 • Bar: 2,1 - 4,1.

Poistaa/vähentää: PFAS, hiekka, muta, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, vety sulfidit, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja kuten TTHM:t, bentseeni, kloori, bisfenoli A, torjunta-aineet, lääkejäämät ja muut kemialliset saasteet, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun ja maun.

Tietoa

Suodatettu vesi korostaa teen ja kahvin makua. Jos olet kahvin ystävä tai teen ystävä, huomaat, että kuumat juomasi maistuvat merkittävästi paremmilta.

Vesipuhdistimet, veden suodattimet Multi Compact Triple Big Vedenpuhdistus koko talolle 20 x 5.

8 suodatusvaihetta 600 000 litralle vettä Virtausnopeus: 22 - 30 LPM (litraa minuutissa)

Kaikki mallit ovat tilaustuotteita, eivätkä varastotuotteita, mikä voi johtaa pidempään toimitusaikaan.

Clearly Multi - Compact Tripel Big 20 " x 5" vedenpuhdistin

Monivaiheinen suodatus tarjoaa mukavasti 600 000 litraa laadukasta vettä. Sopii kaikkiin talouksiin, omaan kaivoon ja toimistoihin.

Hiilipalikka 4-5/8” x 20” – 24 – 36 kuukautta

Sedimentti 4-5/8” x 20” – 24 – 36 kuukautta

SMART Multi-mikrosuodatin 4-5/8” x 20” – 600 000 litraa

8 suodatusvaihetta.

Toimintaperiaate

Vaihe 1, vesi kulkee 20" sedimenttisuodatinpatruunan läpi, joka poistaa sedimentin, saven, hiekan ja lian. Pidentää myös vedenpuhdistimien käyttöikää.

Vaihe 2, vesi virtaa suodatinpatjojen läpi (1 mikroni on 1/25 000 tuumaa), jotka poistavat suspendoidut partikkelit kuten saven, sedimentin, kystat (Giardia, Cryptosporidium), hiekan, ruosteen, lian ja muut liukenemattomat aineet.

Vaihe 3, vesi kulkee rakeistetun aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on yleisesti tunnustettu ja laajalti käytetty tehokkaana adsorbenttina monenlaisille orgaanisille saasteille, kuten kloorille (99,9%), syöpää aiheuttaville kemikaaleille (THM:t, bensiini) torjunta-aineille, rikkakasvien torjunta-aineille, hyönteismyrkyille, haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC), PCB:ille, MTBE:ille ja sadoille muille kemiallisille saasteille, jotka voivat olla läsnä vedessä ja aiheuttaa pahan maun ja hajun. Hiili on erittäin huokoinen ja tarjoaa suuren pinta-alan, johon saasteet voivat kerääntyä. Pelkästään hiilisuodattimet käyttävät myös kapasiteettinsa kloorin poistamiseen, mikä johtaa lyhentyneeseen käyttöikään. Ne voivat myös käyttää bitumista hiiltä/hiiltä, joka on hyvä kloorin poistamisessa, mutta ei yhtä tehokas kemikaalien poistamisessa. Käytämme erittäin korkealaatuista kookospähkinänkuoresta valmistettua hiiltä, joka on tehokkain kemikaalien poistamisessa. Kookospähkinänkuori tarjoaa huomattavasti suuremman määrän mikrohuokosia kuin mikään hiili-, puu- tai ruskohiilipohjainen hiili. Sen ansiosta se on tehokkaampi kuin muut hiilityypit ja eliminoi trihalometaanit (THM:t) ja muut kemikaalit, jotka tyypillisesti löytyvät kunnallisesta vesijohtovedestä. Koska Redox-materiaalimme poistaa kloorin ennen kuin se saavuttaa hiilen, hiilen kapasiteetti ei kulu klooriin ja se voi keskittyä tehokkaammin orgaanisten saasteiden poistamiseen.

Vaihe 4, vesi virtaa ioninvaihtohartsin läpi, joka vähentää raskasmetalleja kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja vähentää myös veden kovuutta.

Vaiheet 5 ja 6, vesi virtaa erityisesti puhdistetusta seosmetallista valmistetun materiaalipedin läpi - kupari ja sinkki (Eagle Redox Alloy® 6500, ja Eagle Redox Alloy® 9500). Eagle Redox Alloy® on suuri edistysaskel vedenpuhdistusteknologiassa, joka toimii elektrokemiallisten ja spontaanien hapetus-pelkistys (redox) periaatteiden mukaan. Kloori hapetetaan välittömästi. Eagle Redox Alloy® / GAC-kasetin testeissä on osoitettu 99+ prosentin kloorin poisto jopa 20 000 litrasta vettä. Tavallisiin hiilikasetteihin verrattuna vastaavassa tilavuudessa tehokkuus laskee alle 90 %:iin vain 4 000 litran jälkeen. Rauta ja vety sulfidi hapettuvat liukenemattomiksi aineiksi ja kiinnittyvät materiaalin pintaan. Raskasmetallit kuten lyijy, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, kadmium, alumiini ja muut liuenneet metallit poistetaan vedestä elektrokemiallisella prosessilla. Ne vetäytyvät materiaalin pintaan kuin magneetti. Materiaali estää bakteerikasvun koko yksikössä. Itse asiassa on osoitettu, että se vähentää sitä jopa 90 %, mikä poistaa tarpeen käyttää hopeaa, jota usein käytetään vain hiilisuodattimissa (EPA:n mukaan pidetään torjunta-aineena ja sen vuoksi on rekisteröitävä niiden kanssa).

Vaihe 7, vesi virtaa toisen yhden mikronin suodatinpatjan läpi edelleen vähentäen ei-toivottuja partikkeleita. Lopputulos on merkittävä vähennys tai täydellinen poistaminen suuresta määrästä saasteita.

Vaihe 8, vesi kulkee 20" kiinteän hiilipatruunan läpi poistaakseen haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC, hyönteismyrkyt, torjunta-aineet ja teolliset liuottimet).

 

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Tälle tuotteelle suositellut varusteet
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen