20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Vedenpuhdistaja, Veden suodatin Multi Compact Triple Big Koko talon vedenpuhdistus

Tunnus:8106
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€1 469
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 8-vaiheinen suodatus 300 000 litralle vettä Virtausnopeus: 11L - 22L. LPM. Triple Big 10 "x 5" Koko Talon Vesisuodatin

Suodatinmedia: Selkeästi Multi - Compact Triple Big 10 "x 5" vesisuodatin

Mitat cm: (L x Ø x K): 55 x 20 x 60

Suodatettu / suodattamaton toiminto: Kyllä

Lisä Micro Multi 5-vaiheinen suodatinpatruuna sisältyy: Kyllä

Poistaa / Vähentää: Hiekkaa, mutaa, ruostetta, rautaa, lyijyä, mikromuoveja, elohopeaa, kuparia, nikkeliä, kromia, arseenia, kadmiumia, alumiinia, vety sulfideja, kystia (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja kuten TTHM:t, bentseeniä, klooria, bisfenoli A:ta, torjunta-aineita, lääkejäämiä ja muita kemiallisia saasteita, jotka voivat aiheuttaa pahaa hajua ja makua.

Vedenpuhdistaja, Vesisuodatin Multi Compact Triple Big Koko Talon Vedenpuhdistus

» Asennuskaavio » AsennusopasMonivaiheinen suodatus tarjoaa mukavasti 300,000 litraa puhdasta ja hyvänmakuista vettä. Täydellinen kaikille kotitalouksille, oma kaivo ja toimisto. Virtausnopeus: 11 - 22 litraa

8-vaiheinen suodatus.

Paine: 2,1-4,1.

Tietoja

Näin se toimii

Ensimmäinen vaihe, Vesi virtaa 20" sedimenttisuodatinpatruunan läpi, joka poistaa sedimentit, saven, hiekan ja lian. Pidentää myös vesisuodattimen käyttöikää

Toisessa vaiheessa, vesi virtaa suodatinpatjojen läpi (1 mikroni on 1/25,000 tuumaa), jotka poistavat suspendoidut partikkelit kuten saven, sedimentit, kystat (Giardia, Cryptosporidium), hiekan, ruosteen, lian ja muut liukenemattomat aineet.

Kolmannessa vaiheessa, vesi virtaa rakeistetun aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on yleisesti tunnustettu ja laajasti käytetty tehokkaana adsorbenttina monenlaisille orgaanisille saasteille, kuten kloorille (99,9%), syöpää aiheuttaville kemikaaleille (THM:t, bensiini) torjunta-aineille, rikkakasvien torjunta-aineille, hyönteismyrkyille, haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC), PCB:ille, MTBE:ille ja sadoille muille kemiallisille saasteille, jotka voivat esiintyä vedessä aiheuttaen pahaa makua ja hajua. Hiili on erittäin huokoinen ja tarjoaa suuren pinta-alan saasteiden kerääntymiselle. Pelkkä hiilisuodatin on myös käytettävä kapasiteettinsa kloorin poistamiseen, mikä johtaa lyhennettyyn käyttöikään. Ne voivat myös käyttää bituminoitua hiiltä/kivihiiltä, joka on hyvä kloorin poistamisessa, mutta ei yhtä tehokas kemikaalien poistamisessa. Käytämme erittäin korkealaatuista kookoskuoresta valmistettua hiiltä, joka on tehokkain kemikaalien poistamisessa. Kookoskuori tarjoaa huomattavasti suuremman määrän mikrohuokosia kuin mikään hiili-, puu- tai ruskohiilipohjainen hiili. Sen seurauksena se on tehokkaampi kuin muut hiilityypit ja poistaa trihalometaanit (THM:t) ja muut kemikaalit, kuten ne, jotka löytyvät kunnallisesta hanavedestä. Koska Redox-mediemme poistavat kloorin ennen sen saapumista hiileen, hiilen kapasiteetti ei tuhlaudu klooriin ja se voi keskittyä tehokkaammin orgaanisiin saasteisiin.

Neljännessä vaiheessa, vesi virtaa ioninvaihtohartsin läpi, mikä vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja vähentää myös veden kovuutta.

Viidennessä ja kuudennessa vaiheessa, vesi virtaa mediapeiton läpi, joka on tehty erityisestä korkeapuhtaisesta metalliseoksesta - kuparista ja sinkistä (Eagle Redox Alloy ® 6500, ja Eagle Redox Alloy ® 9500). Eagle Redox Alloy ® on suuri edistysaskel vedenpuhdistusteknologiassa, joka toimii elektrokemiallisten ja spontaanien oksidaatio-reduktio (redox) periaatteiden mukaisesti. Kloori on välittömästi hapetettu. Testit Eagle Redox Alloy ® / GAC -kasetilla ovat osoittaneet 99 + poistoprosentin kloorille jopa 20.000 litran veden osalta. Tavalliset hiilipatruunat vastaavissa määrissä menettävät yli 90 % tehokkuudestaan vain 4.000 litran jälkeen. Rauta ja vety-sulfidi hapettuvat liukenemattomiksi aineiksi ja tarttuvat median pintaan. Raskasmetallit, kuten lyijy, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, kadmium, alumiini ja muut liuenneet metallit poistetaan vedestä elektrokemiallisen prosessin kautta. Ne vetäytyvät mediaan, ikään kuin magneettiin. Media estää bakteerien kasvua koko yksikössä. Todellakin, se on osoittanut vähentävän bakteerikasvua jopa 90%, mikä poistaa tarpeen käyttää hopeaa, jota usein käytetään vain hiilisuodattimissa (pidetään torjunta-aineena EPA:n mukaan ja siksi on rekisteröitävä heille)

Seitsemännessä vaiheessa, vesi virtaa toisen yhden mikronin suodatinpatjan läbi lisäpartikkeleiden vähentämiseksi. Lopputuloksena on suuri väheneminen tai täydellinen poistaminen monista saasteista.

Kahdeksannessa vaiheessa, vesi virtaa 20" kiinteän hiilipatruunan läpi poistaakseen haihtuvat orgaaniset hiilivedyt (VOC, hyönteismyrkyt, torjunta-aineet ja teolliset liuottimet).

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00





Tälle tuotteelle suositellut varusteet
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen