20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Clearly Mid-Size 5 Stegs vattenrenare Manuell

Tunnus:1110
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€1 369
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Clearly Mid-Size 5- Steg Manuell 
Filtreringskapacitet finns från: 1 800 000 liter, alt 2800.000 liter, alt 3 500 000 liter

Manuell backspolnings system (tvättsystem av filtermedia)

Kan kombineras med samtliga Clearly´s filterpatroner avsedda för en mängd olika föroreningar. (inkl Clearly´s special filterpatroner)

Kräver bara periodisk backspolning för att hålla enheten i toppskick

Lätt att byta harts media ungefär var fjärde upp till 5, alternativt 5 till 7, eller 7 till 10 års intervall

Poly Glas mineral fylld med hög kapacitet av media-harts för effektiv filtrering.
Riser style 1" intern flöde distributör.

34 - 41 - 49 LPM (liter per minut) rekommenderas

 

Så fungerar det

5 -steg av filtrering
Steg 1,
rinner vattnet genom en 20" sediment filterpatron som tar bort sediment, silt, sand och smuts. Förlänga livslängden på vattenavhärdaren, vattenfilter och förhindra skador på styr ventiler och pumpar.

Steg 2 och 3, vattnet rinner genom en bädd av filtermedia gjorda av ett speciellt hög renhet legering blandning av två olika metaller koppar och zink KDF-55D ®, och KDF-85D ®. KDF vilket är ett stort framsteg inom vattenreningsteknik som fungerar på elektro-kemiska och spontan-oxidation-reduktion (redox) principen. Klor är momentant och oxideras fullständigt. 
Tester på KDF/GAC media har visat 99 + borttagnings procenten av  klor sker upp till 20.000 liter vatten. I jämförelse med vanliga kolpatroner med volymer som sjunker under 90% effektivitet efter bara 4.000 liter.

Järn och väte-sulfid oxideras till olösligt material och fäst vid ytan av mediet. Tungmetaller såsom bly, kvicksilver, koppar, nickel, krom, kadmium, aluminium och andra upplösta metaller avlägsnas från vattnet genom den elektrokemiska processen. De lockas till ytan av media, ungefär som en magnet. Medier motverkar bakteriell tillväxt i hela enheten i själva verket har det visat sig att det reduceras upp till 90 %, vilket eliminerar behovet av silver, vilket ofta används i bara kolfilter.

Steg 4, rinner vatten genom granulerat aktivt kol (GAC). GAC är allmänt erkänt och används flitigt som en effektiv absorbent för en mängd olika organiska föroreningar, såsom klor (99,9%), kemikalier kopplade till cancer (THM s, bensin) bekämpningsmedel, herbicider, insekticider, flyktiga organiska föreningar (VOC), PCB , MTBE: s och hundratals andra kemiska föroreningar som kan finnas i vatten, även dålig smak och lukt motverkas.

Kolet är extremt poröst och tillhandahåller en stor yt-area för att samla föroreningar. Filter av enbart kol måste också använda sin kapacitet för att ta bort klor, vilket resulterar i en förkortad livslängd. De kan också använda en bituminösa kol i filterpatronen, vilket är bra på att ta bort klor, men inte lika effektivt för att avlägsna kemikalier. Vi använder en hög kvalitet kol kokosnötskal som är mest effektiva för att avlägsna kemikalier. Kol från kokosnötskal ger en betydligt större volym av mikro-porer än något annat kol av trä eller brunkol. Resultat innebär att detta kol är mer effektivt än andra typer kol och undanröjer även trihalometaner (THM s) och andra kemikalier som t.ex. finns i kommunalt kranvattnet. Eftersom våra Redox media tar bort klor innan det når kolet innebär detta att kolets kapacitet inte slösas bort på klor utan är fritt att koncentrera sig effektivt på organiska föroreningar som finns i vattnet.


Steg 5, vattnet rinner genom en 20" fast kol patron för att ta bort flyktiga organiska kolföreningar (VOC), insektsmedel, bekämpningsmedel och industriella lösningsmedel.

 

5 -Steg av filtrering

I steg 1, vatten rinner genom en 20 "sediment filterpatron som tar bort sediment, silt, sand och smuts. Också att förlänga livslängden på vattenavhärdaren, vattenfilter och förhindra skador för att styra ventiler eller pumpar.

I steg 2 och 3, vatten rinner genom en bädd av filtermedia gjorda av ett speciellt hög renhet legering blandning av två olika metaller koppar och zink KDF-55D ®, och KDF-85D ®. KDF är ett stort framsteg i reningsteknik som fungerar på elektro-kemiska och spontan-oxidation-reduktion (redox) principer. Klor är momentant och som nästan outtömligt oxideras.

Tester på KDF / GAC media har visat 99 + borttagning% klor tidigare 20.000 liter vatten. I jämförelse kol patroner i jämförbara volymer sjunker under 90% effektivitet efter bara 4.000 liter.

Järn och väte-sulfid oxideras till olösligt material och fäst vid ytan av mediet. Tungmetaller såsom bly, kvicksilver, koppar, nickel, krom, kadmium, aluminium och andra upplösta metaller avlägsnas från vattnet genom den elektrokemiska processen. De lockas till ytan av media, ungefär som en magnet. Medierna inhiberar bakteriell tillväxt under hela enheten i själva verket har det visat sig att reduceras upp till 90%, vilket eliminerar behovet av silver, vilket ofta används i bara kolfilter.

I steg 4, rinner vatten genom granulerat aktivt kol (GAC). GAC är allmänt erkänt och används flitigt som ett effektivt absorbent för en mängd olika organiska föroreningar, såsom klor (99,9%), kemikalier kopplade till cancer (THM s, bensin) bekämpningsmedel, herbicider, insekticider, flyktiga organiska föreningar (VOC), PCB , MTBE: s och hundratals andra kemiska föroreningar som kan finnas i vatten, dålig smak och lukt från ditt dricksvatten.

Kol är extremt poröst och tillhandahåller en stor yt-area för föroreningar att samla in. Kol-bara filter måste också använda sin kapacitet för klor bort, vilket resulterar i en förkortad livslängd. De kan också använda en bituminösa kol kol, vilket är bra på att ta bort klor, men inte lika effektivt för att avlägsna kemikalier. Vi använder en hög kvalitet kol kokosnötskal som är mest effektiva för att avlägsna kemikalier. Kokosskal kol ger en betydligt större volym av mikro-porer än någon kol, trä eller brunkol baserad kol. Som ett resultat är det mer effektivt än andra typer kol och undanröjer trihalometaner (THM s) och andra kemikalier från kommunalt tillförda vattnet. Eftersom våra Redox media tar bort klor innan det når kol, är kolet kapaciteten inte slösas bort på klor och är fri att koncentrera sig mer effektivt på organiska föroreningar.

I det sista steget, rinner vatten genom en 20 "fast kol patron för att ta bort flyktiga organiska kolföreningar (VOC), insektsmedel, bekämpningsmedel och industriella lösningsmedel.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen