20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Clearly Eagle 2000S Vattenrenare Anti-kalkvattenfilter i rostfritt stål

Tunnus:2035
  • Unikt effektiv Micro Multi fler-stegs vattenrening
  • Utbytbara filterpatroner
  • 10x längre livslängd än andra märken
  • Tar bort skadliga föroreningar i vattnet

  • Bäst i Test!
€3 979
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Clearly Eagle 2000S Anti-kalkvattenfilter (saltlöst vattenconditioner) i rostfritt stål Tank size 12"x52" 75 liter flöde: (liter per minut)

Clearly Eagle 2000S Anti-kalkvattenfilter - saltlöst vattenconditioner) i rostfritt stål

- Inget vattenavfall.

- Ingen el används
- Enkelt filterbyte.
- Finns i 3/4 "och 1" NPT input / output
- 10 års garanti på Poly-harts tanken,
- 10 år på rostfritt stål och harts tank

Köp populäraste vattenreningsfilter till bästa priser!»

 

Så här fungerar det

Vatten rinner i 4 -steg av filtrering

Steg 1, Vatten rinner genom en 20" sediment filterpatron som tar bort sediment, silt, sand och smuts. Även förlänger livslängden på filtermedia och förhindra skador. 

Steg 2, Vatten strömmar genom Clearly Eagle Anti- kalk media tank.

Steg 3, Vattnet rinner genom en 20" fast kolpatron för att ta bort flyktiga organiska kolföreningar (VOC, insekticider, pesticider och industriella lösningsmedel). 

Steg 4, Vattnet passerar genom ett 0,2 mikron ultrafiltrerings (UF) membran. Ultrafiltrering (UF) är en viktig reningsteknik som används för framställning av hög-rent vatten. UF är effektiva för avlägsnande av kolloider, proteiner, bakterier, virus, parasiter protozoer och pyrogener (t.ex. gramnegativa bakteriella endotoxiner), andra organiska molekyler som är större än 0,2 mikron, och de flesta andra föroreningar som finns i vatten.

Clearly Eagle 2000S Anti-kalkvattenfilter (saltlöst vatten-conditioner) i rostfritt stål 
Clearly Eagle antikalkfilter system gör det enkelt att njuta av rent och gott vatten som är konstruerat för maximal prestanda med minimalt underhåll. Clearly Eagle antikalkfilter system är de mest omfattande och kostnadseffektiva system som finns idag för att hantera det tuffa vattenproblemet med hårt vatten. Det levererar mjukare vatten och problemfri drift under många år.

Clearly Anti-kalkfiltersystem erbjuder säkrare, renare, bättre smak på vattnet. Det tar bort föroreningar som kan ge fläckar på handfat, dusch och badkar, förstöra dina kläder, korrodera din VVS och apparater och försämrar dina smaklökar.


Är en ny teknik som omvandlar kalcium (hårdhet) av vatten till mekaniskt stabila och värme kristaller som inte längre orsakar kalkavlagringar. Kalcium sköljas helt enkelt bort! Kalcium (hårdhet) skapar avlagringar i rör, på apparater osv.


Detta leder till högre värme- och energikostnader och dyra reparationer på apparatur. Kalkavlagringar kan också vara en källa för bakterier att växa i, vilket kan vara ett hälsoproblem i dricksvatten och applikationer.


Clearly Eagle anti-kalkfilter system tar också bort redan befintliga avlagringar från rör och värme-yt-växlare (avkalkningseffekt) och skyddar systemet från framtida bildandet av kalkavlagring.


Egenskaper och fördelar

- Komplett förebyggande i alla rör och hjälpmedel för andra VVS värmeväxlare.
- 100% borttagande av gamla kalkavlagringar i alla rör och apparater och andra   - VVS ytor. Bildar ett skikt för förebyggande av korrosion
- Ingen el behövs
- Enkel installation och konfiguration
- Inget salt, eller annan kemikalier eller regenerering
- Ingen backspolning betyder inget slöseri med vatten och inget avlopp att installera
- Mindre tvål eller krävs tvättmedel
- Perfekt där salt-baserade mjukgörare är förbjudna eller oönskade
- Nästan underhållsfritt


Filtermedierna arbetar med en katalytisk yta. Vid vattenkontakt uppkommer nanokristaller på den keramiska ytan av den media som skapar kalcium kristaller från positiva kalciumjoner. Dessa kalcium-kristaller är neutrala och kan inte skapa några ytor. Detta gäller rör, apparater, varmvattenberedare samt ytor i maskiner. Detta fungerar med kallt vatten samt med varmt vatten. De nano stora kristallerna sköljs bort av vattenflödet. Alla skadliga egenskaper i kalcium är neutraliserade. De viktiga fördelarna för hälsan hos kalcium förblir intakta eftersom kristallerna upplöses vid ett pH-3 och är sedan tillgängliga för kroppen.

Borttagning av befintliga kalkavlagringar
Det kalcium kristaller som sköljs bort av vattnet kan inte bifoga några ytor. Men på grund av nano struktur av kristallerna har de samma liknande funktion som Clearly Anti-kalkfiltermedia. Det binder extra kalcium till sig själv och därför bryter nätet som binder strukturer av kalkavlagringar. Resultatet är att även efter en kort tid avlägsnas stora bitar av avlagringar. Denna process fortsätter tills att ytan är helt fri från avlagringar.

Bildar ett korrosionsförhindrande lager. Efter att de gamla kalkavlagringarna avlägsnas bildas ett 30 till 80 mikron tjocka korrosionsförhindrande skikt. Detta skikt bildas på grund av reaktionen av Nano ytan av kristallerna och den metalliska ytan av rören. Detta är jämförbart med det gröna skiktet av ärg på ett koppar tak. Så snart som det skyddande skiktet är utformat blir det inte längre större, men detta skapar ett fullständigt skydd.


Förstå hårt vatten. I allmänhet är vatten att anses "hårt" när överskott av kalcium eller magnesium löses i vattnet. Villaägare som har hårt vatten som normalt klagar över ansamlingen av beläggningar i rören, varmvattenberedare och i apparater och när hårt vatten reagerar med tvål kan det bilda en klibbig massa på ytor. Det är viktigt att notera att hårt vatten inte är en hälsorisk. Den enda bekymmer med hårt vatten är försämringen av VVS, VVS fixturer och apparater på grund av ansamlingen av beläggningar. Dessutom kommer skalan uppbyggd i en varmvattenberedare öka kraften eller gas som krävs för att värma vattnet.

Vattnet mjukas genom att ersätta hårda joner såsom magnesium och kalcium med mjukare natrium-eller kaliumjoner. Detta innebär att magnesium-och kalciumjoner faktiskt tas bort från vattnet. Detta görs genom jonbyte. Jonbyte händer när det hårda vattnet passerar genom en bädd av pärlor eller zeolit, vilket är en kemisk blandning. Vattenmjukgörare måste regenereras regelbundet förnya sin förmåga att avlägsna hårdhet från vatten. Denna regenerering åstadkoms med en natrium-eller kalium-klorid och vatten lösningen, vilket kan lätt öka saltinnehållet i ditt vatten.

En traditionell mjukgörare Undanröjer kalcium och magnesium och kommer att förhindra att ytterligare kalk bildas i dina apparater och ledningar, men kommer inte att ta bort den befintliga strukturen. Underhåll av de traditionella mjukningsmedelssystem kräver påfyllning av saltlösningen eller backspolning lösning regelbundet med natrium-eller kaliumklorid salt. Kaliumklorid är ett hälsosammare val men är dyrare.

Anti kalkvattenfilter (Salt fri Conditioner) Till skillnad från den traditionella mjukmedel tar saltet fria balsam inte kalcium, partiklar och magnesium. Medierna i balsam ändrar kalcium så att den inte kan lämna kalk och blir därmed helt ofarligt för rör och apparater. Istället för jonbyte fungerar det på en nano-, molekylär nivå. Det tar mineraler och förvandlar den till en nano-partikel. När mineraler är i en nano-partikelform löses de i vattnet och stanna där. Dessutom är den typiska två laddad på molekyler som tar bort kalcium och magnesium partiklar och förmågan att fästa på rör och apparater, vilket är en förebyggande skaluppbyggd. Dessutom kommer balsamet att motverka att befintliga skal fortsätter och byggs upp i rör, apparater och applicera och balsamet bildar ett skyddande skikt för att förhindra ytterligare ackumulering. Eftersom balsamet inte kräver backspolning kommer inget salt att tillättas i vattnet. Detta innebär att vattnet kommer fortsatt att ha hälsofördelar av kalciumet och mineraler samt magnesium som redan finns i vattnet.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen