20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     

Usein kysytyt kysymykset vedenpuhdistuksesta & Clearlysta
 

Kysymyksiä ja vastauksia vesisuodattimista

Kuinka usein minun on vaihdettava suodattimeni patruuna?

Clearlyn suodattimien käyttöaika on tuotteesta riippuen huomattavasti pidempi kuin muiden markkinoilla olevien merkkien. Yleensä käyttöaika on noin 12-36 kuukautta, veden laadusta riippuen. Suosittelemme suodatinpatruunan vaihtamista tämän ajan kuluessa.

Miten vaihdan suodattimen?

Suodattimen vaihto on säännöllistä ja helppoa. Ohjeet löytyvät kunkin tuotteen käyttöoppaasta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä Clearlyn asiakaspalveluun puhelimitse: +46-31 69 01 00 ja autamme sinua mielellämme!
 

Veden laatu

Pitääkö kunnallinen vesijohtovesi suodattaa?

Kyllä, suodatusta tarvitaan erityisesti kunnalliselle vedelle! Monissa kunnallisissakin vesissä on monia haitallisia aineita, kuten kemikaaleja, fluoridia, lääkejäämiä jne.
 

Esimerkkejä vedessä olevista myrkyllisistä aineista ovat erilaiset maataloudesta ja teollisuudesta peräisin olevat kemikaalit ja torjunta-aineet. Myöskään esimerkiksi lääkejäämiä ei valvota, ja niiden määrä vesijohtovedessä kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti. Ruotsissa on myös laajoja ja kasvavia ongelmia liian vanhojen vesijohtojen kanssa eri puolilla maata.
Ympäristölääketieteen tutkijoiden mukaan juomaveden valvonta on liian heikkoa. Juomavesi on tärkein elintarvikkeemme, jota kulutetaan arviolta 2-2,5 litraa henkeä kohti päivässä. Tämä suuri kulutus tarkoittaa, että hyvin pienetkin pitoisuudet voivat johtaa erilaisten epäpuhtauksien, kuten kemikaalien, suureen saantiin, mikä puolestaan aiheuttaa terveysriskejä.
Esimerkiksi joissakin Ruotsin kunnissa on päivittäisiä rajoituksia juomavedelle esimerkiksi kohonneiden koliformisten bakteerien pitoisuuksien vuoksi. Viime vuosina on raportoitu kunnallisen juomaveden kemialliseen saastumiseen liittyvistä ongelmista, ja huonontuneesta juomavedestä tehtyjen ilmoitusten määrä on kaksinkertaistunut. Juomaveden suodattaminen ja puhdistaminen on siksi kiireellistä, jotta vältytään muun muassa terveydelle haitallisilta kemiallisilta epäpuhtauksilta. Ongelmana on, että lääkejäämiä ei useinkaan ilmoiteta vesianalyyseissä eikä varsinkaan kunnan toimesta. Joten kyllä - veden suodattaminen on hyvä idea.

Jos vesi maistuu hyvältä ja näyttää puhtaalta, miksi minun on puhdistettava se?

Hyvä maku ei välttämättä tarkoita, ettei vesi sisällä haitallisia aineita.
On tärkeää muistaa, että esimerkiksi kemikaaleja ei voi nähdä, tuntea tai maistaa, kuten ei myöskään lääkejäämiä. Loppujen lopuksi näitä aineita ja kemikaaleja on paljon kunnallisessa vedessä, vaikka se maistuisikin hyvältä. Kun suodatat vesijohtovettäsi, puhdistat sen kemikaaleista ja muista haitallisista epäpuhtauksista.

Mistä tiedän, tarvitseeko minun puhdistaa veteni?

Vesihanoissamme ei ole enää 100-prosenttisen puhdasta vettä. Kaikki vesi on enemmän tai vähemmän saastunutta. Puhdasta vettä on mahdollista löytää, jos poraat 40 metrin syvyyteen Etelämantereen jäähän, jonne ihmisen aiheuttama saastuminen ei ole ulottunut. Kaikki vesi on itse asiassa puhdistettava sen mukaan, mitä epäpuhtauksia siinä on, mikä voi vaihdella kunnittain tai omassa kaivossasi. Vesi muuttuu ajan myötä. Jos perheessä on pieniä lapsia, veden suodattamisen pitäisi olla ehdoton edellytys, koska pienet lapset eivät siedä esimerkiksi kemikaaleja siinä määrin kuin vanhemmat ihmiset. 


Vedenpuhdistuksessa on kyse toimista terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi vähentämällä vesijohtoveden sisältämien haitallisten epäpuhtauksien määrää.
Juomavedessä on enemmän ympäristömyrkkyjä kuin aiemmin on luultu. Ruotsissa suurin osa kunnallisesta juomavedestä löytyvistä ympäristömyrkyistä on löydetty sattumalta. Nyt vesiviranomaiset ja Ruotsin geologinen tutkimuslaitos (SGU) toivovat kansallista juomaveden seurantaohjelmaa. Viime vuonna Ruotsin ympäristönsuojeluvirasto sai hallituksen toimeksiannon tutkia ympäristömyrkyn PFAS:n leviämistä, joka on yhteisnimitys noin 5000:lle teollisesti tuotetulle vahvasti fluoratulle aineelle. Tutkimus osoitti, että PFAS-yhdisteitä esiintyy kolmessa neljästä analysoidusta vesilähteestä.
Suosittelemme, että teet testin lähettämällä vesinäytteen riippumattomaan NSF-sertifioituun laboratorioon. Sen jälkeen on sinusta itsestäsi kiinni, haluatko puhdistaa vetesi.

Haluan poistaa vedestäni haitalliset aineet, miten suodatan ne pois?

Suodatus on tekniikka, johon kuuluu oikean suodatinmateriaalin valinta veden laadun perusteella sekä veden ja suodatinmateriaalin välisen hyvän kontaktiajan varmistaminen. Pidempi kosketusaika lisää puhdistusta ja siten parempia tuloksia. Hanasuodattimet, työtasolle asennettavat suodattimet, altaan alle asennettavat suodattimet, vedensuodatinkannut ja suihkusuodattimet ovat esimerkkejä tehokkaista, pitkäikäisistä ja helposti asennettavista tuotteista kunnalliseen veteen. Löytääksesi parhaan ratkaisun kaivollesi suosittelemme, että teet testin lähettämällä vesinäytteen riippumattomaan NSF-sertifioituun laboratorioon. Soita sitten asiakaspalveluumme numeroon +46-31 69 01 00, niin autamme sinua löytämään helposti oikean tuotteen testitulosten mukaan!

Miksi vedessä olevista haitallisista aineista ei kerrota tiedotusvälineissä?

Se johtuu suurelta osin siitä, että se ei ole poliittinen prioriteetti ja että se on suuri investointi, joka on tehtävä. Suurin osa vedestämme menee teollisuuteen ja muihin toimintoihin. Kuten kaikessa muussakin, jokaisen on itse otettava vastuu hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Monissa maissa vedenkäsittelyteollisuus on hyvin laaja. Puhdistaminen alkaa vähitellen myös Ruotsissa, kun ihmiset tiedostavat tärkeimmän elintarvikkeemme, juomaveden, huonon laadun. Tiedotusvälineet ovat antaneet monia tärkeitä lausuntoja juomavedestä. Hiljattain kerrottiin, että yli 1,5 miljoonalla ruotsalaisella on vesijohtovettä, joka on selvästi myrkyllisten PFAS-aineiden saastuttamaa. Asiasta on siis puhuttu tiedotusvälineissä, mutta ei niin paljon kuin pitäisi! Tässä on pari artikkelia ruotsiksi: https://www.clearlyofsweden.se/info/press-studier/
 

Tietoa vedestä ja terveydestä

Miksi minun pitäisi suodattaa veteni?

Veden puhdistamisessa on kyse toimista terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi vähentämällä vesijohtovedessä olevien haitallisten epäpuhtauksien määrää. Mahdollisimman puhtaan veden kulutuksen tärkeydellä on suuri vaikutus hyvinvointiisi ja terveyteesi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, minkä vuoksi vedenpuhdistussuodattimien käyttö on tärkeää! Puhtaan veden nauttiminen on vähintään yhtä tärkeää kuin terveellinen ruokailu ja säännöllinen liikunta. Aivan kuten valitsemme ruokamme huolella, on tietysti yhtä tärkeää valita myös tärkein elintarvikkeemme huolella. Aivan kuten olemme sen tuote, mitä syömme, myös puhtaan veden kulutus on sen tuote.


Jokainen juomasi vesilasillinen sisältää erilaisia epäpuhtauksia, kuten klooria ja muita kemikaaleja, kuten lyijyä, kuparia, rautaa, elohopeaa, arseenia, uraania, torjunta-aineita ja lääkejäämiä, kuten jäämiä masennuslääkkeistä, ehkäisypillereistä ja antibiooteista. Kuten voit kuvitella, näillä epäpuhtauksilla on kielteinen vaikutus terveyteen, lukekaa artikkelit ja artikkelit Clearlyn verkkosivuilta. Monissa kunnissa vesijohtovesi sisältää myös morfiini- ja estrogeenijäämiä. Vesijohtoveden laatu vaikuttaa selvästi terveyteemme! Itse asiassa vanhat vesijohdot, kemikaalit, raskasmetallit, torjunta-aineet, lääkejäämät, muuttuvat normit ja lisääntyvät ympäristöuhat vaikuttavat nykyään suuresti kielteisesti ruotsalaisen vesijohtoveden laatuun. Koska puhdistamot eivät nykyään pysty poistamaan kaikkia haitallisia aineita vesijohtovedestämme, jokaisen on hankittava vedenpuhdistimia ja vedensuodattimia, joilla voidaan vähentää ja minimoida ruotsalaisessa vesijohtovedessä olevia terveydelle haitallisia epäpuhtauksia.


Miksi sinun pitäisi suodattaa vesijohtovesi: Kun suodatat vesijohtovettäsi, puhdistat sen kemikaaleista ja muista haitallisista epäpuhtauksista, joita ei voi nähdä, tuntea tai maistaa. Poistamalla haitalliset epäpuhtaudet suodatettu vesi on huomattavasti parempaa sinulle ja terveydellesi kuin suodattamaton vesi. Suodatettu vesi on huomattavasti edullisempaa ja paljon parempi ympäristölle kuin pullotettu vesi. Tässä ovat tärkeimmät syyt puhdistaa vettäsi, sinä:

  • Poistaa monia haitallisia epäpuhtauksia.
  • Vähentää jätteiden määrää ympäristössä.
  • Saat monia terveyshyötyjä.
  • Saat yli 200 kertaa halvempaa vettä kuin pullotettu vesi.
  • Säästää rahaa ja ympäristöä.

Clearlyn vedenpuhdistimessa hyödynnetään uusinta vesiteknologiaa, mikä vähentää monia epäpuhtauksia, jotka voivat olla haitallisia sinulle ja perheesi terveydelle. Se muuttaa tavallisen vesijohtoveden paremmaksi, maukkaammaksi ja terveellisemmäksi juomavedeksi.

Onko veden suodattaminen vaarallista?

Ei, suodatus ei lisää veteen mitään, vaan ainoastaan vähentää ja poistaa epäpuhtauksia, joita siinä ei pitäisi olla. Siksi suodatus ja vedenpuhdistus on erittäin tärkeä terveysnäkökohta lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kukaan ei ole koskaan sairastunut puhdistetun veden takia. Miljoonat ihmiset ja eläimet eri puolilla maailmaa ovat kuitenkin sairastuneet siitä, että vettä ei ole suodatettu ja puhdistettu, ja kärsineet vielä pahemmista komplikaatioista. Veden suodattamatta jättämisen pitkäaikaisvaikutuksilla voi olla haitallisia terveysvaikutuksia. Vedenkäsittelytekniikkaa on kehitetty yli 100 vuoden ajan, eivätkä tutkimukset ole koskaan osoittaneet muuta kuin myönteisiä terveysvaikutuksia.

Miksi veden suodattaminen on vielä tärkeämpää, jos olen raskaana?

Jos on olemassa jokin aika elämässäsi, jolloin sinun pitäisi kiinnittää erityistä huomiota juomavetesi sisältöön ja laatuun, se on raskausaika. Jos vesijohtoveden halutaan olevan täysin vapaata tarpeettomista kemikaaleista, torjunta-aineista, raskasmetalleista, lääkejäämistä, bakteereista, loisista ja viruksista, meidän on hankittava vedenpuhdistimia, vedensuodattimia ja hiilisuodattimia.
Raskaana ollessa tai imettäessä on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä ottaa itseensä. Raskauden ja imetyksen aikana vauvasi ottaa osan saamastasi vedestä. Kun alat antaa vauvallesi vettä, äidinmaidonkorviketta, puuroa jne. sinun on syytä varmistaa, että vesi on parasta mahdollista laatua suodattamalla se. Käytä Clearlyn vedenpuhdistinta, vedensuodatinta ja hiilisuodatinta. Suodatettu puhdas vesi on parasta ateriajuomaa vauvallesi.
Anna pienokaisillesi terve alku ja hyvät tavat jo varhain. Muista, että lapset ovat aktiivisia ja tarvitsevat usein nesteytystä, ja varmista, että lapsesi kylpee ja käy suihkussa aina kloorittomassa vedessä. Asenna vesihanoihin ja suihkuihin vedensuodattimet, jotta säästyt huolenpidolta.

Menettääkö vesi mineraaleja, kun puhdistan sen?

Mitään mineraaleja ei menetetä, kun valitset Clearlyn suodattimet, vedensuodatinkannut, hanasuodattimet, lavuaarisuodattimet ja suihkusuodattimet.
(Mineraaleja menetetään vain käänteisosmoositekniikalla. Tässä tekniikassa käytetään kalvoa, joka päästää läpi vain vesimolekyylit ja erottelee samalla kaikki ionit ja epäpuhtaudet. Useimmiten tätä tekniikkaa käytetään, kun vedessä on esimerkiksi suolaa tai muita epäpuhtauksia, jotka tekevät vedestä kulutukseen kelpaamatonta. Tällaisissa tapauksissa voi olla viisasta tehdä vedestä uudelleen mineraalista, jotta se saa takaisin hyvän maun).

 

Tuotekysymykset

Minkä vedenkäsittelytuotteen valitsisin?

Kolme yleisintä ja yksinkertaisinta tuotetta ovat: Hanasuodatin, suihkusuodatin ja vedensuodatinkannu. Aloita näistä. Voit myös ottaa yhteyttä Clearlyn asiakaspalveluun puh. +46-31 69 01 00, niin autamme sinua löytämään helposti oikean tuotteen!
Suodatus on tekniikka, jossa valitaan oikea suodatinmateriaali olemassa olevan veden laadun perusteella. Kosketuspinta ja -aika ovat ratkaisevia veden ja suodatinmedian välisen puhdistustuloksen kannalta. Pidempi kontaktiaika suodatinmedian ja veden välillä lisää tehokkuutta ja kapasiteettia. Ajantasainen vesianalyysi on aina paras lähtökohta, kun halutaan tietää, mikä vedenkäsittelyjärjestelmä ja suodatinmedia ovat sopivimmat. Clearlysin nosturin yläpuoliset suodattimet, hanasuodattimet, altaan alle asennettavat suodattimet ja suihkusuodattimet vähentävät vettä erinomaisesti, jos vesi ei ole kulutukseen kelpaamatonta. Mitä enemmän suodatinmediaa tuotteessa on, sitä parempi puhdistus ja tulokset ovat, mutta se riippuu tarpeistasi.

Mitä eroa on Clearly premium -suodattimien ja muiden merkkien välillä?

Micro Multi -monivaiheinen vedenpuhdistus on ainutlaatuisen tehokas, sillä se vähentää epäpuhtauksia laajasti ja sen käyttöikä on jopa 50 kertaa pidempi kuin muiden merkkien. Siinä on ainutlaatuinen muotoilu, ja se on erittäin helppo asentaa ja käyttää! Clearlyn suodattimet kestävät jopa 50 kertaa pidempään ja suodattavat haitallisia aineita huomattavasti paremmin kuin edulliset tuotemerkit. Useimmilta esimerkiksi Kiinasta peräisin olevilta edullisilta vaihtoehdoilta puuttuvat tärkeät kansainväliset sertifioinnit, jotka meidän tuotteillamme on. Clearlyn GAC-suodattimet täyttävät ANSI 42 NSF-sertifioinnin vaatimukset ja KDF-suodattimet ANSI 61/42 NSF-sertifioinnin vaatimukset. Clearlyn 2-vaiheisella 1 mikronin suodatintyynyllä on ISO 9001 -hyväksytty valmistaja.
Olet myös tervetullut ottamaan yhteyttä Clearlyn asiakastukeen puh: +46-31 69 01 00, niin autamme sinua löytämään helposti oikean tuotteen!

Onko suodattimissanne rakeistettua hiiltä ja mihin se on hyvä?

Kyllä, Clearly on valinnut kookospähkinänkuoresta valmistetun korkealaatuisen rakeisen aktiivihiilen, joka tarjoaa laajimman kosketuspinnan. Se poistaa tehokkaasti haitallisia aineita vedestä ja on samalla orgaaninen ja ympäristöystävällinen. Olet myös tervetullut ottamaan yhteyttä Clearlyn asiakastukeen puh: +46-31 69 01 00, niin autamme sinua löytämään helposti oikean tuotteen! GAC (rakeinen aktiivihiili) hiilisuodatinmedioissa on laajalti käytetty ja tunnustettu poistamaan tai vähentämään tehokkaasti monenlaisia epäpuhtauksia, kuten klooria, lääkejäämiä ja monia erilaisia kemikaaleja. Clearlys hiilisuodatinmedia on erittäin huokoinen ja sillä on suuri ja laaja pinta-ala epäpuhtauksien keräämiseksi. Siinä käytetään hienojakoista kookospähkinänkuorihiiltä, joka poistaa kemikaaleja tehokkaimmin. Clearlyn hiilisuodatin on siis valmistettu kookospähkinänkuoresta, joka tarjoaa huomattavasti suuremman määrän mikrohuokosia kuin muissa hiilisuodattimissa käytetyt hiilet. Se poistaa muita hiilisuodattimia tehokkaammin esimerkiksi THM-yhdisteitä ja muita kunnallisessa ruotsalaisessa vesijohtovedessä esiintyviä kemikaaleja. Koska Clearlyn vedenpuhdistimissa ja vedensuodattimissa oleva REDOX-mediamme toimii poistamalla klooria ennen kuin se joutuu kosketuksiin hiilimedian kanssa, suodatuskapasiteetti ei tuhoudu, vaan se voidaan keskittää tehokkaammin orgaanisiin epäpuhtauksiin. Vesi kulkee lopuksi toisen mikrosuodatintyynyn läpi muiden ei-toivottujen hiukkasten poistamiseksi. Clearlyn suodatinmedian lopputulos tarjoaa kattavan vähentämisen ja poistamisen monista erilaisista epäpuhtauksista, jotka voivat olla haitallisia terveydellemme. 

Mistä tiedän, että tuotteesi toimivat?

Clearlylla on kumppanuuksia useiden vakiintuneiden kansainvälisten yhdysvaltalaisten yritysten kanssa muun muassa kehityksen, valmistuksen, tuotannon, testauksen ja tutkimuksen aloilla. Yrityksillä on yli 30 vuoden kokemus ja asiantuntemus vedenpuhdistusteknologian valmistusteollisuudesta. Suodatinkalvot ja tuotteet tarkastetaan, testataan ja sertifioidaan siten kansainvälisten ja yhdysvaltalaisten korkeiden standardien sekä ANSI/NSF-standardien mukaisesti. Suodatusvälineet ja tuotteet ovat ISO 9001-2008 -sertifioituja jne. Clearly of Sweden luottaa NSF-komponentteihin ja sertifiointivälineisiin suodatusvälineiden osalta (standardit 42, 61 ja 44) vedensuodatusjärjestelmien valmistuksessa. Clearly of Swedenin suodatinmediat testaa järjestelmien suorituskyvyn NSF:n sertifioiduissa vesitestauslaboratorioissa tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi (standardit 53, 62, 58, 177).
Clearly of Sweden kannustaa kuluttajia suorittamaan itsenäisesti vesitestejä NSF-sertifioiduissa laboratorioissa parhaan laadun varmistamiseksi. Mikään maantieteellinen vesilähde ei ole täysin samanlainen. Pelkästään sertifiointiin luottaminen ei välttämättä edusta tiettyä veden tilaa.
Clearlyn tuotteet on sertifioitu korkealle tasolle, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät vaaditut kansainväliset vaatimukset. Joitakin ulkomaisia asiakkaitamme ovat muun muassa Harvardin yliopisto, Pfizer ja American Airlines, ja heillä on korkeat vaatimukset hyvälle vedelle. Olemme valinneet huolellisesti parhaat komponentit, jotta saat markkinoiden terveellisintä vettä!

Voinko huuhdella kuumaa vettä vedenpuhdistustuotteissanne?

Clearlyllä on suihkusuodattimia, jotka on valmistettu erityisellä suodatinmedialla juuri kuumalle vedelle 42 asteeseen asti. Kun on kyse tavallisista vedensuodatinkannuista, hanasuodattimista, jne. kukaan ei yleensä halua juoda kuumaa vettä hanasta. Jos kuumaa vettä huuhdellaan lyhyitä kertoja, suodatinmedia ei vahingoitu. Kuuman veden usein tapahtuvaa huuhtelua ei kuitenkaan suositella, lukuun ottamatta suihkusuodattimia.

Voinko käyttää vedenpuhdistustuotteitanne muissa maissa?

Clearlyn suodatinmediat ja vedenpuhdistusjärjestelmät ovat yhtä tehokkaita kaikissa maissa. On tietenkin aina hyvä tietää, onko vesi kaupunkivettä vai omasta kaivosta, sillä suodatinmedia vaihtelee sen mukaan, onko vesi käyttökelpoista vai ei. Ulkomaanmatkoille kannattaa aina ottaa mukaan vedensuodatinkannu. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puh. +46-31 69 01 00, ja autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissä, tarpeissa ja toiveissa!
 

Hinnoittelu ja valitukset

Miksi tuotteenne ovat kalliimpia kuin muualla?

Clearlyllä on markkinoiden laadukkaimmat suodatinmediat ja -komponentit, mikä tarkoittaa innovatiivista vedenpuhdistusta, jonka tehokkuus, kapasiteetti ja kestävyys ovat äärimmäisen ylivoimaisia.
Ruotsalainen Clearly luottaa vedensuodatusjärjestelmien valmistuksessa NSF-komponenttien ja suodatusaineiden sertifiointiin (standardit 42, 61 ja 44). Clearly of Swedenin suodatinmateriaalit testaa järjestelmän suorituskyvyn NSF-sertifioiduissa vesitestauslaboratorioissa tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi (standardit 53, 62, 58, 177).
Clearly of Swedenin taattu suorituskyky kannustaa kuluttajia suorittamaan itsenäisesti vesitestejä NSF-sertifioiduissa laboratorioissa parhaan laadun varmistamiseksi. Mikään maantieteellinen vesilähde ei ole täysin samanlainen. Pelkästään sertifiointiin luottaminen ei välttämättä edusta tiettyä veden tilaa.
Esimerkiksi kiinalaisen GAC:n (rakeisen aktiivihiilen) tapauksessa skandaali paljasti, että kiinalaisten vedenkäsittelytuotteiden sisältämä hiili oli radioaktiivista. Kiina ei edelleenkään noudata kansainvälisiä sertifiointeja ja vaatimuksia vedensuodattimien ja suodatinmateriaalien valmistuksessa. Tuotteet ovat selvästi turvallisia, sertifioituja ja niiden säilyvyysaika on huomattavasti pidempi kuin tällaisten halpojen vaihtoehtojen. Terveytesi on meille tärkeintä, joten valitsemme laadukkaita komponentteja! Clearlylla on erittäin asiantunteva ja avulias asiakastukitiimi, joka auttaa sinua kaikissa vedenpuhdistukseen liittyvissä kysymyksissä: +46-31 69 01 00.

Miten käsittelette valituksia?

Jos tuote on viallinen, voit tehdä valituksen välittömästi. Jos olet asentanut tuotteen väärin ja se ei toimi, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen puh: +46-31 69 01 00 ja me autamme sinua ratkaisemaan ongelmasi. Clearlyn tuotantovirheprosentti on myös erittäin alhainen, alle 1 %, mikä tarkoittaa hyvin vähän valituksia.

 

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen