20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Aina nopea ilmainen toimitus!
Jo 30'000 tyytyväistä asiakasta!

     
Alkaliserar Vatten

Alkalisoiva Mikro Multi 7-vaiheinen Hanasuodatin - Asennus työtason päälle

Tunnus:4969
  • Ainutlaatuisen tehokas Micro Multi 6-vaiheinen vedenpuhdistus

  • Vaihdettavat suodatinpatruunat

  • 10 kertaa pidempi käyttöikä kuin muilla merkeillä

  • Poistaa haitalliset epäpuhtaudet vedestä

€439
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
  •   Ilmainen toimitus Pohjoismaissa
  •   Nopea toimitus 2-6 päivää
  •   Palautus mahdollinen
Tuote Kuvaus

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 37000 litraa (24-36 kuukautta riippuen veden laadusta)

Mukana tuleva suodatinpatruuna: Kyllä

Suodatinaine: Mikro Multi Alkalointi 7-vaihe vaihdettavalla suodatinpatruunalla

Mitat mm (K x Ø x L): 330 x 110 x 130

Suodatettu/suodattamaton toiminto: Kyllä

Poistaa/vähentää: Hiekka, liete, ruoste, rauta, lyijy, mikromuovit, elohopea, kupari, nikkeli, kromi, arseeni, kadmium, alumiini, vedyn sulfidit, kystat (Giardia, Cryptosporidium). Vähentää kemikaaleja, kuten TTHM-yhdisteitä, bentseniä, klooria, bisfenoli A:ta, torjunta-aineita, lääkejäämiä ja muita kemiallisia saasteita, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun ja maun.

Lisäksi vesi virtaa ionisaattorimedian läpi, joka sisältää magnesiumia ja kalsiumia lisätäkseen hapetusta ja tasapainottamaan pH-tasoa (lisää alkaliniteettiä ja hapetusta).

"Kemikaalit eivät ole nähtävissä eikä tunnettavissa."

Tiedot

Suodatettu vesi parantaa teen ja kahvin makua. Olitpa sitten kahvin ystävä tai teen ystävä, huomaat merkittävän parannuksen kuumien juomiesi maussa. Tällä suodattimella voit helposti saavuttaa tehokkaan vedenpuhdistuksen.

Testin paras!

Clearlyn vedenpuhdistusjärjestelmä vähentää yli kaksi kertaa enemmän epäpuhtauksia ja sillä on merkittävästi suurempi kapasiteetti kuin muilla merkeillä.

Alkalinen Mikro Multi 7-vaiheen Hanaveden Suodatin Clearly on ruostumattomasta teräksestä valmistettu veden suodatin ja puhdistaja.

Alkalointi Multi Mikro 7-vaiheen Hanasuodatin, Vedenpuhdistaja, jossa on vaihdettava veden suodatinpatruuna, lisää tehokkaasti alkaliniteettiä ja hapetuskykyä vedessä, tarjoten erittäin tehokkaan vedenpuhdistuksen. Se sisältää uuden "Smart vedenpuhdistusteknologian" ja poistaa tai vähentää satoja saasteita.

Premium-vesisuodattimet kestävät jopa 50 kertaa pidempään (37000 litraa) kuin muut vedenpuhdistimet ja -suodattimet.

Se sijoitetaan kätevästi tason päälle ja liitetään suoraan hanaan. Sen voi nopeasti ja helposti asentaa sekunneissa ja sijoittaa sopivaan paikkaan tasolle.

Clearlyn vedenpuhdistimet ja suodattimet suojaavat sinua ja perhettäsi monilta kemikaaleilta ja saasteilta, joita esiintyy Ruotsin hanavedessä ja jotka voivat olla terveydelle haitallisia.

Premium-vesisuodattimet tarjoavat 50 x suuremman vedenpuhdistuskyvyn kuin muut vedenpuhdistimet. Ehkäisee bakteerien kasvua, levää, sieniä ja muita mikro-organismeja Sopii kaikkiin keittiöhanaan Valitsin, joka helposti vaihtaa suodatetun ja suodattamattoman veden välillä Liitetään helposti muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Vedenpuhdistuskyky: noin 2 -3 litraa minuutissa, 37 000 litraa tai 2-3 vuotta Vaihdettava veden suodatinpatruuna Puhdasta ja hyvänmakuista vettä vain 8 senttiä litralta Täydellinen ratkaisu kaikkiin kotitalouksiin, omaan kaivoon ja toimistoihin Ainutlaatuinen design optimoi vedenpuhdistustehon Tarjoaa parhaan maun ja puhtauden käyttämällä uusinta vedenpuhdistusteknologiaa, johon kuuluu muun muassa multi-mikro-suodatin, monivaihe-toiminto, aktiivihiili, KDF ja REDOX*. Asennustarvikkeet ja veden suodatinpatruunat sisältyvät (7-vaiheinen alkalisoiva multi-mikro veden suodatinpatruuna) BPA-vapaa.

Jos et suodata vettäsi, sinusta tulee suodatin!

Alkaliniteetti on veden puskurointikyvyn mittari, joka viittaa sen kykyyn neutraloida happamuutta. Jos vedellä on korkea alkaliniteetti, sillä on hyvä puskurointikyky happamuutta vastaan.

Alkaliniteetti Ruotsin pohjavedessä on yleisesti ottaen matala, koska suuri osa maan pinnasta koostuu kallioperästä. Kallioperä on suhteellisen vastustuskykyinen rapautumiselle ja aiheuttaa huonosti rapautuneita maalajeja, jotka tarjoavat vähemmän suojaa happamuutta vastaan verrattuna maalajeihin, joissa on helpommin rapautuvia mineraaleja, kuten kalsiumkarbonaattia.

Näin toimii 7-vaiheinen vedenpuhdistusteknologia.

Vaihe 1: Vesi virtaa yhden mikronin suodatinpatjan läpi, joka poistaa kiintoaineita, kuten savea, sedimenttiä, kystia (Giardia, Cryptosporidium), kalkkia, hiekkaa, ruostetta, likaa ja muita liukenemattomia materiaaleja.

Vaihe 2: Vesi kulkee granuloituneen aktiivihiilen (GAC) läpi. GAC on laajalti tunnustettu ja yleisesti käytetty tehokkaana adsorbenttina erilaisten orgaanisten saasteiden, torjunta-aineiden, lääkejäämien ja muiden kemiallisten yhdisteiden poistamiseen vedestä, jotka voivat aiheuttaa epämiellyttävän maun ja hajun.

Vaihe 3: Vesi virtaa ioninvaihtohartsin läpi, joka vähentää raskasmetalleja, kuten lyijyä, kuparia, alumiinia ja veden kovuutta.

Vaiheet 4 & 5: Vesi virtaa erityisestä korkeapuhtaisesta metalliseoksesta valmistetun median läpi, joka sisältää kahta eri metallia - kuparia ja sinkkiä (Eagle Redox Alloy® 6500 ja Eagle Redox Alloy® 9500). Kloori ja klooriamiinit hapettuvat välittömästi.

Vaihe 6: Vesi virtaa ionisaattorimedian läpi, joka sisältää magnesiumia ja kalsiumia lisätäkseen hapetusta ja nostaa pH-arvoa korkeammalle (lisää alkaliniteettiä ja hapetusta).

Vaihe 7: Vesi virtaa lisäyden mikronin suodatinpatjan läpi vähentämään ei-toivottuja hiukkasia edelleen. Lopputuloksena on merkittävä vähennys tai täydellinen erilaisten saasteiden poisto vedestä.

Alkalinen Veden Suodatinjärjestelmä 7-Vaihe Clearly Multi Mikro Hanasuodatin on erittäin luotettava vedenpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu kestämään monta vuotta.

Näin voit helposti ja kätevästi käyttää Clearly Alkalinen Multi Mikro 7-Vaihe Veden Suodatinta, Vedenpuhdistajaa

Vedenpuhdistimet, veden suodattimet paremman terveyden ja ympäristön puolesta Ruoka, kahvi, tee ja muut juomat maistuvat paljon paremmilta ja tulevat terveellisemmiksi. Huuhtele aina hedelmät ja vihannekset suodatetussa puhtaassa vedessä vähentääksesi saasteita ja välttääksesi terveysriskejä (keittäminen poistaa vain mikro-organismeja, ei saasteita). Clearlyn vedenpuhdistustuotteet suojaavat sinua ja perhettäsi.

Suodatettu puhdas vesi on yli 200 kertaa halvempaa kuin pullovesi. Vältät raskaiden, kalliiden vesipullojen kotiin kantamisen ja palauttamisen. Sinä ja ympäristö teette paljon paremman diilin.

200 kertaa edullisempaa kuin pullovesi - ja paljon ympäristöystävällisempää!

Lue lisää

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Lue lisää

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Asiakkaan sisäänkirjautuminen

     

Takaisin alkuun
Tuottaja: Wikinggruppen